23.08.2016 Memoriu aplicarea nediscriminatorie a OUG nr.20-2016

Către

 

Guvernul României,

Ministerul Justiţiei,

Consiliul Superior al Magistraturii,

Înalta Curte de Casație și Justiție


 

MEMORIU

PENTRU APLICAREA NEDISCRIMINATORIE A O.U.G. NR. 20/2016

  1. PROBLEME RECURENTE ÎN CEEA CE PRIVEŞTE STABILIREA ŞI PLATA REMUNERAŢIEI MAGISTRAŢILOR

 

În România, gestiunea bugetului instanţelor reprezintă o atribuție a Ministerului Justiției, în calitate de ordonator principal de credite. Fundamentarea porneşte de la comunicarea ierarhică tribunale – curţi de apel – Ministerul Justiției, bugetul fiind supus spre aviz consultativ Consiliului Superior al Magistraturii.

Soluția legislativă actuală, aflată în contradicție cu recomandările Consiliului Consultativ al Judecătorilor Europeni (CCJE)[1], pune o problemă serioasă de independenţă a justiţiei, cât timp bugetul este controlat de puterile executivă și legislativă.

Resursele financiare pot constitui pentru Ministerul Justiției, respectiv puterea executivă, un element de presiune asupra corpului magistraţilor şi oricând o modificare peste noapte a sistemului de remunerare poate deveni un factor de lezare a independenţei magistraţilor.

Refuzul plăţii drepturilor salariale lunare la nivelul stabilit prin lege reprezintă o încălcare flagrantă a principiului independenţei judecătorilor, constituind un mijloc de presiune exercitat asupra acelor magistraţi care nu beneficiază de un tratament echitabil şi nediscriminatoriu în raport cu alte categorii aparţinând aceluiaşi corp profesional.

Starea de subfinanţare a sistemului judiciar, neplata drepturilor salariale restante, inechităţile din sistemul de salarizare, refuzul puterii executive de a renunţa la pârghiile financiare privind instanţele judecătoreşti, prin trecerea administrării bugetului acestora la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, contestarea tot mai frecventă a celor mai importante elemente privind statutul judecătorilor şi procurorilor au constituit premisele declanşării protestului magistraţilor din 2009, eveniment fără precedent pentru sistemul judiciar din România, care a determinat blocarea pentru 30 de zile a oricărei activități judiciare.

 

  1. OBSERVAȚII ASUPRA DISCRIMINĂRII/INECHITĂȚILOR DETERMINATE DE APLICAREA DISPOZIȚIILOR O.U.G. nr. 20/2016

 

Salarizarea personalului bugetar este reglementată prin Legea-cadru nr. 284/2010 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice, cu modificările şi completările ulterioare.

Având în vedere diferenţele salariale rezultate în urma aplicării acestei legi, astfel cum a fost ea limitată prin legi anuale de salarizare, legiuitorul a intervenit pentru înlăturarea acestor inechităţi.

Astfel, a fost adoptată Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 20/2016, prin care a fost modificată Ordonanţa de Urgenţă nr. 57/2015 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2016.

Potrivit art. 1 din O.U.G. nr.57/2015, în anul 2016, cuantumul brut al salariilor de bază/soldelor funcţiei de bază/salariilor funcţiei de bază/indemnizaţiilor de încadrare de care beneficiază personalul plătit din fonduri publice se menţine la acelaşi nivel cu cel ce se acordă pentru luna decembrie 2015, în măsura în care personalul îşi desfăşoară activitatea în aceleaşi condiţii şi nu se aplică valoarea de referinţă şi coeficienţii de ierarhizare corespunzători claselor de salarizare prevăzuţi în anexele la Legea-cadru nr. 284/2010 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice, cu modificările şi completările ulterioare.

Prin O.U.G. nr.20/2016 s-a introdus un nou articol în cuprinsul O.U.G. nr.57/2015, respectiv art. 3 ind. 1 care, la alin. 1 prevede că prin excepţie de la prevederile art. 1 alin. (1), începând cu luna august 2016, personalul plătit din fonduri publice care beneficiază de un cuantum al salariilor de bază/indemnizaţiilor de încadrare mai mic decât cel stabilit la nivel maxim pentru fiecare funcţie, grad/treaptă, gradaţie, vechime în funcţie sau în specialitate, după caz, va fi salarizat la nivelul maxim al salariului de bază/indemnizaţiei de încadrare din cadrul instituţiei sau autorităţii publice respective, dacă îşi desfăşoară activitatea în aceleaşi condiţii.

Această derogare este una firească, absolut necesară faţă de realităţile din sistemul bugetar, întrucât ea are drept scop evitarea discriminărilor salariale între titularii funcţiilor publice salarizate potrivit Legii-cadru nr.284/2010, cu consecinţa egalizării, la nivelul cel mai înalt în plată, a drepturilor salariale ale persoanelor aflate în situaţii similare în cadrul aceluiaşi ordonator de credite.

Că este aşa, reiese chiar din expunerea de motive din cuprinsul O.U.G. nr.20/2016, legiuitorul excepţional ţinând cont de faptul că, în prezent, pe de o parte, există niveluri diferite de salarizare pentru aceeaşi funcţie în cadrul aceleiaşi instituţii, iar, pe de altă parte, creşterea salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată a condus la stabilirea aceluiaşi nivel de salarizare pentru personal cu atribuţii şi nivel al studiilor diferite, în cadrul aceleiaşi instituţii.

De asemenea, Nota de fundamentare a O.U.G. nr.20/2016 reține că, în funcție de conjunctura macro-economică și de contextul politic de moment, salariile au fost majorate, ”înghețate” sau reduse, în ansamblu sau numai pentru anumite categorii de personal sau sectoare, ceea ce a făcut ca în sistemul public de salarizare să apară o serie de disfuncționalități, cum ar fi: niveluri diferite de salarizare pentru persoane exercitând aceeași funcție și aceleași atribuții, în cadrul aceleiași instituții ori în instituții de acelaşi fel din cadrul unui sector; salarii egale pentru persoane exercitând aceeași funcție și aceleași atribuții, dar cu vechime în muncă diferită. Totodată, apreciază că, din cauza lipsei de date privind salariile în plată ale personalului bugetar, nu au putut fi identificate toate disfuncționalitățile salariale existente și nu a putut fi evaluat impactul financiar al posibilelor măsuri pentru toate familiile ocupaționale.

            Prin urmare, aplicând actul reparator din perspectivă salarială, ordonatorii de credite trebuie să emită noi ordine de salarizare care să corespundă raţiunii de egalizare, în interesul salariatului, a câştigurilor de natură salarială.

            Trebuie subliniat că art. 3 ind. 1 alin. 1 din O.U.G. nr. 57/2015, introdus prin O.U.G. nr.20/2016, nu se referă la coeficienţi de ierarhizare şi nici la valori de referinţă, întrucât acestea nici nu au fost aplicate, după cum reiese chiar din primul paragraf al preambulului celei din urmă Ordonanţe de Urgenţă. Elementul de referinţă în îndreptarea discrepanţei salariale îl constituie, astfel cum rezultă expressis verbis din cuprinsul acestei dispoziţii legale cuantumul salariilor de bază/indemnizaţiilor de încadrare care, pentru a atrage aplicarea actului reparator, trebuie să fie mai mic decât cel stabilit la nivel maxim pentru fiecare funcţie, grad/treaptă, gradaţie, vechime în funcţie sau în specialitate.

Îndreptarea constă, conform aceluiaşi articol, în stabilirea la nivelul maxim al salariului de bază/indemnizaţiei de încadrare din cadrul instituţiei sau autorităţii publice respective, dacă titularul îşi desfăşoară activitatea în aceleaşi condiţii.

Acesta fiind contextul, subliniem că în cadrul aceluiaşi ordonator de credite, respectiv Ministerul Justiţiei, există judecători cărora li s-a recunoscut, prin hotărâri judecătoreşti irevocabile, dreptul la majorarea indemnizaţiilor de bază cu indexările de 5%, 2% şi 11% prevăzute de Ordonanţa Guvernului nr. 10/2007, aprobată cu modificări prin Legea nr. 231/2007, cu modificările ulterioare, sume puse în plată prin emiterea corespunzătoare a unor ordine de salarizare, încă din anul 2011.

La data de 23 iunie 2015, Înalta Curte de Casaţie si Justiţie, prin Decizia nr. 23/2015 privind examinarea sesizării formulate de Curtea de Apel Alba Iulia – Secţia pentru conflicte de muncă şi asigurări sociale în Dosarul nr. 7.340/97/2013, obligatorie, potrivit art. 521 alin. 3 din Codul de procedură civilă, a stabilit că hotărârile judecătoreşti prin care au fost acordate aceste creşteri salariale nu au fost anulate printr-o altă hotărâre judecătorească ori prin vreun act normativ ulterior, deoarece atunci când s-a dorit suprimarea unui drept, chiar dobândit printr-o hotărâre judecătorească, legiuitorul a făcut-o prin legiferarea expresă. Pierderea unui drept nu se poate deduce pe cale de interpretare, ci se impune prin legiferare expresă.

Aşadar, hotărârile irevocabile prin care s-a recunoscut unor judecători dreptul la majorarea indemnizaţiei de încadrare cu indexările prevăzute de O.G. nr.10/2007 trebuie să se bucure în continuare de atributele conferite de lege unui titlu executoriu, acest drept existând efectiv şi permanent, lună de lună.

În consecinţă, instanţa supremă a stabilit în mod obligatoriu că drepturile acordate prin hotărâri judecătoreşti irevocabile privind creşterile salariale de 2%, 5% şi 11% prevăzute de Ordonanţa Guvernului nr. 10/2007, aprobată cu modificări prin Legea nr. 231/2007, cu modificările ulterioare, se includ în sintagma de „indemnizaţie avută”.

Prin urmare, aceste majorări ale indemnizației nu au fost pierdute niciodată de cei cărora li s-au recunoscut şi, în temeiul art. 3 ind. 1 alin. 1 din O.U.G. nr.57/2015, introdus prin pct. 1 al O.U.G. nr.20/2016, ele vor trebui acordate tuturor judecătorilor care îşi desfăşoară activitatea în aceleaşi condiţii.

Menţionăm că există deja hotărâri judecătoreşti – de tipul celor menţionate chiar în preambulul O.U.G. nr.20/2016 – prin care s-a recunoscut dreptul la obţinerea unor ordine de salarizare care să stabilească indemnizaţiile de încadrare care includă aceste majorări, cu consecinţe și asupra celorlalte drepturi de natură salarială.

Se impune a fi subliniat, pe de altă parte, că aceste aspecte au fost luate, în mod corect, în considerare cu ocazia emiterii unor ordine de salarizare de către alţi ordonatori principali de credite din domeniul justiţiei.

Astfel, cel puțin în cadrul Inspecției Judiciare și Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie sunt emise ordine pentru salarizarea în conformitate cu cele expuse mai sus.

Refuzul Ministrului Justiţiei de a soluționa favorabil prezenta cerere va atrage un nou val de litigii întemeiate pe o nouă formă de discriminare între judecători şi procurori deşi, astfel cum reiese din considerentele Deciziei Curţii Constituţionale a României nr. 866/2006, judecătorii şi procurorii se află în condiţii similare de statut şi carieră, iar legile de salarizare îi tratează similar.

Discriminarea va exista şi în raport cu ceilalţi ordonatori principali de credite din domeniul justiţiei, respectiv Consiliul Superior al Magistraturii şi Inspecţia Judiciară.

Într-o astfel de ipoteză, raţiunea adoptării O.U.G. nr. 20/2016 ar fi flagrant încălcată şi tot astfel principiul constituţional al obligativităţii respectării legilor, cuprins în art. 1 alin. 5 din Legea fundamentală.

 

III. REVENDICĂRI

Având în vedere principiile expuse anterior, precum şi constatările legate de bugetul justiţiei, solicităm următoarele:

  1. Trecerea bugetului instanţelor la titularul de drept al gestionarii bugetului puterii judecătoreşti, respectiv la Înalta Curte de Casaţie și Justiţie.
  2. Eliminarea imediată de către Ministerul Justiţiei și ceilalți ordonatori de credite a anomaliilor din domeniul justiţiei legate de aplicarea dispoziţiilor O.U.G. nr.20/2016 și emiterea unor ordine de salarizare care să satisfacă în mod real şi efectiv rigorile art. 3 ind.1 alin. 1 din O.U.G. 57/2015, respectiv să stabilească o indemnizaţie de încadrare brută care să cuprindă și indexările de 5%, 2% şi 11% prevăzute de Ordonanţa Guvernului nr. 10/2007, în sensul Deciziei ICCJ nr. 23/2015, pentru dezlegarea unor chestiuni de drept, cu toate consecinţele.
  3. Implicarea imediată a Consiliului Superior al Magistraturii în obţinerea acestor rezultate, având în vedere atribuţia sa de a apăra corpul magistraţilor şi membrii acestuia împotriva oricărui act de natură să aducă atingere independenţei sau imparţialităţii magistratului în înfăptuirea justiţiei ori să creeze suspiciuni cu privire la acestea.

LISTA MAGISTRAȚILOR CARE SUSŢIN MEMORIUL

PENTRU APLICAREA NEDISCRIMINATORIE A O.U.G. NR. 20/2016

 

  1. Dragoş Călin, judecător, Curtea de Apel Bucureşti
  2. Bogdan Mateescu, judecător, Judecătoria Rm. Vâlcea
  3. Ionuţ Militaru, judecător, Curtea de Apel Bucureşti
  4. Claudiu Drăguşin, judecător, Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti
  5. Maria Constantinof, judecător, Tribunalul Giurgiu
  6. Anca Codreanu, judecător, Tribunalul Covasna
  7. Carmen Cadea, judecător, Tribunalul Brașov
  8. Robert Cadea, judecător, Tribunalul Brașov
  9. Carmen Camelia Baila, judecător, Tribunalul Arad
  10. Roxana Maria Călin, judecător, Tribunalul Bucureşti
  11. Gabriel Mustață, judecător, Judecătoria Constanța
  12. Georgeta Ciungan, judecător, Judecătoria Focșani
  13. Balan Laurentiu Mihai, judecător, Judecătoria Sf. Gheorghe
  14. Barbulescu Codrut Marian, judecător, Judecătoria Sf. Gheorghe
  15. Chiper Janica, judecător, Judecătoria Sf. Gheorghe
  16. Gita Ana-Maria, judecător, Judecătoria Sf. Gheorghe
  17. Bartha Kinga Agota, judecător, Judecătoria Sf. Gheorghe
  18. Danca Oana Ecaterina, judecător, Judecătoria Sf. Gheorghe
  19. Neagoe Corina Diana, judecător, Judecătoria Bacău
  20. Miruna Petru, judecător, Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti
  21. Toma Elena Mihaela, judecător, Judecătoria Târgoviște
  22. Cirstea Marcu Aurelian, judecător, Judecatoria Balcesti
  23. Uce Laura, judecător, Tribunalul Valcea
  24. Dan Dănăilă, judecător, Judecătoria Reghin
  25. Octavian Grozav, judecător, Judecatoria sectorului 6 București
    26. Dobre Ștefăniță, judecător, Judecatoria Buzău
  26. Diaconaru Iulia, judecător, Tribunalul Iaşi
  27. Diaconaru Ciprian judecător, Tribunalul Iaşi
  28. Chisbora Mircea Cristian, judecător, Judecătoria Bistrița
    30. Croitoriu Catalin, judecător, Judecătoria Bistrița
    31. Marius Nicolau, judecător, Judecătoria Alba Iulia
  29. Oana Stroiu, judecător, Judecătoria Braşov
  30. Ancuța Raluca, judecător, Judecătoria Craiova
  31. Bran Catalina, judecător, Judecătoria Craiova
  32. Sorbala Ruslana, judecător, Judecătoria Craiova
  33. Aurelia Grejdeanu, judecător, Judecătoria Craiova
  34. Lavinia Talpasanu, judecător, Judecătoria Craiova
  35. Motarlichie Luminița, judecător, Judecătoria Craiova
  36. Daiana Nicoliță, judecător, Judecătoria Craiova
  37. Ioana Spiridonescu, judecător, Judecătoria Craiova
  38. Florin Grecu, judecător, Judecătoria Craiova
  39. Nicoleta Guțescu, judecător, Judecătoria Craiova
  40. Zorila Elena, judecător, Judecătoria Craiova
  41. Duță Raluca, judecător, Judecătoria Craiova
  42. Bălan Lidia, judecător, Judecătoria Craiova
  43. Cirlogea Angelica, judecător, Judecătoria Craiova
  44. Moța Simona, judecător, Judecătoria Craiova
  45. Badulescu Gabriel, judecător, Judecătoria Craiova
  46. Dana Corina, judecător, Judecătoria Craiova
  47. Zglimbea Izabela, judecător, Judecătoria Craiova
  48. Birau Cristina, judecător, Judecătoria Craiova
  49. Popa Cristian, judecător, Tribunalul Dolj
  50. Barbuti Adela, judecător, Tribunalul Dolj
  51. Mariusciac Lelia, judecător, Tribunalul Dolj
  52. Nicolae Adriana, judecător, Judecătoria Buzău
  53. Marin Marieta, judecător, Judecătoria Buzău
  54. Uta Marcela, judecător, Judecătoria Buzău
  55. Drăgulescu Leontin, judecător, Judecătoria Buzău
  56. Nastasoiu Nelu, judecător, Judecătoria Buzău
  57. Moldovan Anca, judecător, Curtea de Apel Cluj
  58. Mihaela Bunaiasu, judecător, Judecătoria Slatina
  59. Ciausescu Carmen Florina, judecător, Judecătoria Rm. Vâlcea
  60. Constantinescu Felicia, judecător, Judecătoria Rm. Vâlcea
  61. Frunza Aurelia, judecător, Judecătoria Rm. Vâlcea
  62. Chirvasiu Mihaela, judecător, Judecătoria Rm. Vâlcea
  63. Fulga Violeta, judecător, Judecătoria Rm. Vâlcea
  64. Raluca Isepciuc, judecător, Judecătoria Iasi 
  65. Andone Madalina, judecător, Judecătoria Fetești
  66. Iancu Corina Gabriela, judecător, Judecătoria Fetești
  67. Popescu Iulia, judecător, Judecătoria Fetești
  68. Chirita Dorian, judecător, Judecătoria Fetești
  69. Florin Lupașcu, judecător, Tribunalul Specializat Mureș
  70. Corina Etcu, judecător, Judecătoria Iaşi
  71. Cristiana Enache, judecător, Curtea de Apel Ploiesti
  72. Adrian Morar, judecător, Judecătoria Reghin
  73. Nicoleta Dogariu, judecător, Tribunalul București
  74. Vizitiu Elena Laura, judecător, Tribunalul Bucureşti
  75. Bogdan Zdrenghea, judecător, Tribunalul Cluj
  76. Cosareanu Daniela, judecător, Tribunalul Bucuresti
  77. Tudor Corina, judecător, Tribunalul Bucuresti
  78. Constantin Epure, judecător, Curtea de Apel Brasov
  79. Nica Adrian, judecător, Judecătoria Fetești
  80. Dănuț Şendrescu, judecător, Judecătoria Novaci
  81. Iancu Ioana-Cristina, judecator, Judecatoria Galati
  82. Muncioiu Cristina, judecator, Judecătoria Craiova 
  83. Gheorghe Birdau, judecator, Tribunalul București
  84. Trifan Irena, judecator, Tribunalul Teleorman
  85. Dobrin Mariana Nuţi, judecator, Tribunalul Teleorman
  86. Rotaru Gabriela, judecator, Tribunalul Teleorman
  87. Maidanuc Violeta, judecator, Tribunalul Teleorman
  88. Mitroi Cosmin Radu, judecator, Tribunalul Teleorman
  89. Bozeşan Vasile, judecator, Tribunalul Teleorman
  90. Iatan Marius Costinel, judecator, Tribunalul Teleorman
  91. Vîrdol Mihaela Narcisa, judecator, Tribunalul Teleorman
  92. Stelescu Cristina, judecător, Judecătoria Rm. Vâlcea
  93. Ilina Carmen, judecător, Judecătoria Rm. Vâlcea
  94. Georgescu Felicia Carmen, judecător, Judecătoria Rm. Vâlcea
  95. Lumineanu Marius Alexandru, judecător, Judecătoria Rm. Vâlcea
  96. Constantinescu Alina, judecător, Judecătoria Rm. Vâlcea
  97. Floricioiu Maria Smaranda, judecător, Judecătoria Rm. Vâlcea
  98. Drăgan Mitu, judecător, Judecătoria Rm. Vâlcea
  99. Drăgan Diana Cerasela, judecător, Judecătoria Rm. Vâlcea
  100. Constantinescu Bogdan Florin, judecator, Tribunalul Vâlcea
  101. Bratu Nicoleta – Monica, judecator, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti
  102. Rogoz Ramona Oana, judecator, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti
  103. Ionescu – Lupeanu Cristina, judecator, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti
    107. Rotaru Ligia
    , judecator, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti
  104. Neţoiu Andreea Elena, judecător, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti
  105. Costache Andreea, judecator, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti
  106. Bolla Sabina, judecator, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti
  107. Trifan Andreea, judecator, Tribunalul Iasi
  108. Madalina Chircu, judecator, Judecătoria Sectorului 4 București
  109. Ciprian Tita, judecator, Tribunalul Ilfov
  110. Barea Brezae Alexandra Luiza, judecător, Judecatoria Sector 6 Bucuresti
  111. Nicolau Bogdan, judecător, Judecatoria Brăila
  112. Nicolau Alina Aurora, judecător, Judecatoria Brăila
  113. Cărbunaru Ionica, judecător, Judecatoria Brăila
  114. Constantin Mihăiţă, judecător, Judecatoria Brăila
  115. Ioana Ciobanu, judecător, Judecatoria Brăila
  116. Deniz Diana, judecător, Judecatoria Brăila
  117. Vlad Tari, judecător, Judecatoria Sector 2 Bucuresti
  118. Mindru Luminita-Mirela, judecător, Judecatoria Sector 2 Bucuresti
  119. Bogdan-Alex Arghir, judecător, Judecatoria Sector 2 Bucuresti
    124. Roxana Duma, judecător, Judecatoria Sector 2 Bucuresti
    125. Lilica Viulet, judecător, Judecatoria Sector 2 Bucuresti
    126. Lucian Mihali-Viorescu, judecător, Judecatoria Sector 2 Bucuresti
    127. Maria Cristina Fintoc, judecător, Judecatoria Sector 2 Bucuresti
    128. Ioana Bogdan, judecător, Judecatoria Sector 2 Bucuresti
  120. Voicu Puscasu, judecător, Judecatoria Deva
  121. Pomenea Marian, judecator, Judecătoria Giurgiu
  122. Cristian Monenci, judecător, Tribunalul Bihor
  123. Gulutanu Alina, judecător, Tribunalul Bucuresti
  124. Lavinia Cîrciumaru, judecător, Tribunalul București
  125. Ungureanu Cosmin, judecător, Judecătoria Slatina 
  126. Diana Epure, judecător, Judecătoria Braşov
  127. Luis Constantin, judecător, Judecătoria Slatina
    137. Padeanu Petruta Catalina, judecător, Judecătoria Slatina
    138. Popa Cristina Mirela, judecător, Judecătoria Slatina
  128. Scărlătescu Ovidiu Ștefan, judecător, Judecătoria Lugoj
  129. Cordoş Carmella, judecător, Judecătoria Lugoj
  130. Cret Alina, judecător, Judecătoria Lugoj
  131. Mihai Simona, judecător, Judecătoria Lugoj
  132. Parfin Eugen Cosmin, judecător, Judecătoria Lugoj
  133. Pașcu Valentin Marian, judecător, Judecătoria Lugoj
  134. Şterfenitu Fulvia, judecător, Judecătoria Lugoj
  135. Vârlugă Ion Radu, judecător, Judecătoria Lugoj
    147. Sergiu Coșoreanu
    , judecător, Judecătoria Brașov
  136. Ioana Coșoreanu, judecător, Judecătoria Suceava
  137. Andrei-Radu Dincă, judecător, Judecătoria Alexandria
  138. Marius-Ionuţ Mihalaşcu, judecător, Judecătoria Alexandria
  139. Alexandra Voinea, judecător, Judecătoria Alexandria
  140. Simona-Elena Podea, judecător, Judecătoria Alexandria
  141. Daniela-Cristina Ivan, judecător, Judecătoria Alexandria
  142. Rafaela Neaga, judecător, Judecătoria Alexandria
  143. Labiş Alina Marcela, judecător, Judecătoria Bicaz
  144. Mărian Raluca Elena, judecător, Judecătoria Bicaz
  145. Guluţă Cristian Romică, judecător, Judecătoria Sighetu Marmaţiei
  146. Văsi Ana Maria, judecător, Tribunalul Vrancea
  147. Claudiu Daniel Falcan, judecător, Tribunalul Mehedinti
  148. Catalina Irina, judecător, Judecătoria Piatra-Neamt
  149. Ioan-Paul Chis, procuror, PJS5 Bucureşti, detașat SNG
  150. Cristina Craciunoiu, judecător, Curtea de Apel Craiova
  151. Claudia Bodean, judecător, Tribunalul Constanta
  152. Iarina-Ioana Prelipceanu, judecător, Curtea de Apel Cluj
  153. Florentina Sandu, judecător, Judecatoria Oradea
  154. Dan Pislaru, judecător, Judecătoria Pogoanele
  155. Aneta Beatrice Birau, judecător, Judecatoria Cluj Napoca
  156. Sirbu Teodor Calin, judecător, Judecătoria Cornetu 
  157. Cruceru Catalina, judecător, Judecătoria Ploiesti
  158. Ramona Gratiela Milu, judecător, Curtea de Apel Brasov
  159. Ioana Malaescu, judecător, Tribunalul Gorj
  160. Radu Cristina, judecător, Curtea de Apel Ploiești
    173. Radu Raisa,
    judecător, Judecătoria Ploiesti
  161. Carla Anghelescu, judecător, Tribunalul Bucuresti
  162. Catalina Marcu, judecător, Curtea de Apel Suceava
  163. Manescu Alina, judecător, Judecătoria Focşani
  164. Nicolau Marilena, judecător, Judecătoria Focşani
  165. Mirza Alina, judecător, Judecătoria Focşani
  166. Boicu Delia, judecător, Judecătoria Focşani
  167. Manea Danut Catalin, judecător, Tribunalul București
  168. Prilogan Claudia, judecător, Tribunalul București
  169. Militaru Evda-Serena, judecător, Judecătoria Sectorului 2 București
  170. Andrada Roxana Penciuc, judecător, Judecătoria Deva
  171. Loredana Alexandrescu, judecător, Judecătoria Iași 
  172. Dinu Rebecca Zinca, judecător, Judecătoria Sectorului 1 București
  173. Laura Moroiu, judecător, Judecătoria Piatra Neamt
  174. Natalia Monica Laura Gherman, judecător, Judecătoria Oradea
  175. Cirstea Florina Izabela, judecător, Tribunalul Bucuresti 
  176. Neculai Maria Alina, judecător, Judecătoria Botosani
  177. Maga Mihaela, judecător, Judecătoria Botosani
  178. Ilie Mărioara, judecător, Judecătoria Botosani
    192. Baciu Adimi Emanuela
    , judecător, Judecătoria Botosani
  179. Miron Constantin Ciprian, judecător, Judecătoria Botosani
  180. Ceică Liviu, judecător, Judecătoria Botosani
  181. Pintilei Silvia, judecător, Judecătoria Botosani
  182. Buha Nicoleta Elena, judecător, Judecătoria Botosani
    197. Bîcu Ilie
    , judecător, Judecătoria Botosani
    198. Lungu Lucian
    , judecător, Judecătoria Botosani
  183. Bandol Elena, judecător, Judecătoria Botosani
    200. Bandol Ionuţ Daniel
    , judecător, Judecătoria Botosani
    201. Corduneanu Daniel
    , judecător, Judecătoria Botosani
  184. Barbieru Ionel, judecător, Judecătoria Botosani
  185. Isac Anamaria Iulia, judecător, Judecătoria Botosani
  186. Reftu Ramona Nicoleta, judecător, Judecătoria Botosani
  187. Avieriţei Veronica, judecător, Judecătoria Botosani
  188. Mihalache Mihaela, judecător, Judecătoria Botosani
    207. Corduneanu Anamaria
    , judecător, Tribunalul Botosani
  189. Florin Zereş, judecător, Judecătoria Deva
  190. Venczel Ramonajudecător, Judecătoria Tg Carbunesti
  191. Ioana-Maria Cîmpeanjudecător, Judecătoria Timişoara
  192. Maria Virginia Barascujudecător, Judecătoria Cornetu
  193. Stănculescu Cătălin-Nicolaejudecător, Judecătoria Strehaia
  194. Enescu Emilia Elena, judecător, Judecătoria Turnu Măgurele,
  195. Păuna Maria Magdalena, judecător, Judecătoria Roşiorii de Vede
  196. Dehenea Constantinjudecător, Judecatoria Medgidia
  197. Roescu Ioana – Andreeajudecător, Judecatoria Dragasani
    217. Oprisan Vica
    judecător, Judecatoria Calarasi
    218. Samoila Octavian
    judecător, Judecatoria Dragasani
    219. Predescu Daniela
    judecător, Judecatoria Dragasani
    220. Liciu Ioana – Hermina
    judecător, Judecatoria Dragasani
    221. Stilpeanu Luminita
    judecător, Judecatoria Dragasani
    222. Coserea Constantin
    judecător, Judecatoria Dragasani
    223. Calin Camelia – Silvana
    judecător, Judecatoria Calarasi
    224. Enescu Dana Elena
    judecător, Judecatoria Calarasi
    225. Stanciu Mariana
    judecător, Judecatoria Calarasi
    226. Stamate Octavian
    judecător, Judecatoria Calarasi
  198. Iugan Andrei Vioreljudecător, Judecatoria Sector 5 Bucuresti
  199. Ilisie Teofil procuror, PT Satu Mare
  200. Marian Virgil, procuror, PJ Satu Mare
  201. Stoian Daniela, judecător, Judecătoria Segarcea 
  202. Goşa Nicolae, judecător, Judecătoria Segarcea 
  203. Oțel Simona, judecător, Judecătoria Segarcea 
  204. Oțel Daniel, judecător, Judecătoria Segarcea 
  205. Monica-Oana Zaharciuc, judecător, Judecătoria Alexandria
  206. Livia Brateş, judecător, Judecătoria Alexandria
  207. Anca-Maria Bănică, judecător, Judecătoria Videle
  208. Ruxandra Dincă, judecător, Judecătoria Turnu Măgurele
  209. Luciana Aydin, judecator, Tribunalul Giurgiu
  210. Monica Cornea, judecator, Tribunalul Giurgiu
  211. Achim Istratescu, judecator, Tribunalul Giurgiu

241.Florentina Raducu, judecator, Tribunalul Giurgiu

  1. Ion Nicula, judecator, Tribunalul Giurgiu
  2. Gherghita Popescu, judecator, Tribunalul Giurgiu

244.Camelia Cazacu, judecator, Tribunalul Giurgiu

  1. Zina Mirela Udrea, judecator, Tribunalul Giurgiu
  2. Gheorghe Tudorache, judecator, Tribunalul Giurgiu
  3. Ion Mares Cercel, judecator, Tribunalul Giurgiu

248.Marius Dragut, judecator, Tribunalul Giurgiu

  1. Macsinoiu Alexandru, judecator, Judecatoria Giurgiu
  2. Neghina Ionel, judecator, Judecatoria Giurgiu

251.Andreea Alexandra Sipos, judecator, Judecatoria Giurgiu

  1. Antonia Agneta Lazar, judecator, Judecatoria Giurgiu
  2. Dumitru Cristian, judecator, Judecatoria Giurgiu
  3. Craitoiu Genica, judecator, Judecatoria Giurgiu

255.Stefanescu Anca Elena, judecator Judecatoria Giurgiu

  1. Andreea Oprea, judecator Judecatoria Giurgiu
  2. Tuca Luiza Elena, judecator Judecatoria Giurgiu
  3. Delcea Sergiu, judecator Judecatoria Giurgiu
  4. Jelea Oana, judecator, Judecatoria Focșani
  5. Stefana Valentina Pascaru, judecator, Judecatoria Iasi
  6. Mariela Dibus, judecator,Tribunalul Vrancea
  7. Elena Blidaru Mateescu, judecator, Tribunalul Bucuresti
  8. Codruta Alb, judecator, Tribunalul Maramures

264.Mihaela Oltean, judecator, Tribunalul Brasov

  1. Vlad Marian, judecator, Tribunalul Bihor
  2. Roxana Zamfir, judecator, Tribunalul Bihor
  3. Corina Maria Florea, judecator, Judecatoria Oradea
  4. Alina Loredana Popescu, judecator, Tribunalul Bucuresti
  5. Cristina Ardeleanu, judecator, Tribunalul Bucuresti
  6. Meceanu Cristi, judecator, Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti
  7. Lucian Manoloiu, judecator, Judecatoria Slatina
  8. Monica Sortan, judecator, Curtea de Apel Cluj
  9. Rares Serban, judecator, Tribunalul Bihor
  10. Risantea Găgescu, judecator, Curtea de Apel Bucureşti
  11. Grecescu Cristian-Marius, judecator, Tribunalul Dolj
  12. Mihai Ghica, judecator, Judecătoria Cluj-Napoca
  13. Burlacu Adriana, judecator, Judecatoria Buzau
  14. Pîrlog Bogdan-Ciprian, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 6, București
  15. Irina Dumitru, judecator, Tribunalul Specializat Mures
  16. Cristina Dicu, judecator, Tribunalul Galati
  17. Razvan Dicu, judecator, Tribunalul Galati
  18. Pavelescu Alina, judecator, Judecatoria Curtea de Argeș
  19. Purice Ciprian Cristian, judecator, Judecatoria Slobozia
  20. Carmen-Simona Noja, judecator, Judecatoria Cluj-Napoca
  21. Calina Crisan, judecator, Judecatoria Cluj-Napoca
  22. Iustina Jora-Boerosu, judecator, Judecatoria Bacau
  23. Loor Vlad-Alexandru, judecator, Judecătoria Turda
  24. Claudia Toma, judecator, Judecătoria Tg.-Mureș
  25. Maria Verdes, judecator Judecatoria Oradea
  26. Ovidiu Ciuma, judecator, Judecatoria Oradea
  27. Dîrzeanu Iulian, judecator, Tribunalul Bucuresti
  28. Larisa Munteanu, judecator, Tribunalul Ialomita
  29. Sapariuc Irinel, judecator, Judecatoria Botosani
  30. Daniela Mihaela Telescu, judecator, Judecatoria Vaslui
  31. Ioan Octavian Ovac, judecator, Judecătoria Vaslui
  32. Florina Puscasu, judecator, Judecatoria Faget
  33. Apostol Marina, judecator,Tribunalul Vaslui
  34. Cepes Mihai, judecator, Judecatoria Timisoara
  35. Cristian Nicolae Iliescu, judecator, Preşedinte- Judecatoria Balş
  36. Oana-Maria Matei, judecator, Judecatoria Alexandria
  37. Cosmin-Gabriel Pîrjol, judecator, Judecătoria Alexandria
  38. Ana-Maria Chirila, judecator, Judecatoria Cluj-Napoca
  39. Anca Duica, judecător, Tribunalul Prahova
  40. Adrian Gogan, judecator, Judecatoria Brasov
  41. Flavia Florenta, judecator, Curtea de Apel Timisoara
  42. Mara George, judecator, Judecatoria Alba Iulia
  43. Miron Simona Elena, judecator, Judecatoria Liesti
  44. Dumitrache Costela, judecator, Judecatoria Liesti
  45. Alexandra Manescu, judecator, Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti
  46. Beşu Ionel Laurenţiu, judecator, Judecătoria Giurgiu
  47. Gabi Ungureanu, judecator, Judecatoria Dr.Tr.Severin
  48. Lavinia Magdalena Bulgaru, judecator, Tribunalul Bucuresti
  49. Anamaria Cristina Hambetiu, judecator, Presedinte – Judecatoria Ludus
  50. Victor Vaduva, judecator, Judecatoria Constanta
  51. Pop Anghel Marian, judecator, Tribunalul Salaj
  52. Şiman Corina Mihaela, judecator, Tribunalul Salaj
  53. Alinel Bodnar, judecator, Judecătoria Satu Mare
  54. Petrescu-Galetuse Bianca-Florina, judecator, Judecătoria Drobeta Turnu Severin
  55. Visinescu Ionuț-Gabriel, judecator, Judecătoria Sectorului 4 București
  56. Ciulei Raluca Andreea, judecator, Judecătoria Sectorului 4 București
  57. Dobre Corina Teodora, judecator, Judecătoria Târgu Cărbunești
  58. Szoke Andrea, judecator, Judecătoria Baia Mare
  59. Marin Liana-Georgiana, judecator, Judecătoria Vălenii de Munte
  60. Tabacu Ioana, judecator, Judecătoria Vânju Mare
  61. Bara Ana Melinda, judecator, Judecătoria Bolintin Vale.
  62. Draghici Oprean Florența, judecator, Judecătoria Orșova
  63. Volintiru Alexandru Nicolae, judecator, Judecătoria Bolintin Vale
  64. Borta-Iacob Livia Nicoleta, judecator, Judecătoria Sighetu Marmației
  65. Graur Matei Ciprian, judecator, Judecătoria Ineu.
  66. Tiliciu Alexandru, judecator, Judecătoria Petroșani
  67. Cataranciuc Codruța, judecator, Judecătoria Petroșani
  68. Deac Bogdana, judecator, Judecătoria Huedin
  69. Gabor Cristina, judecator, Judecătoria Brăila.
  70. Tira Livia Adriana, judecator, Judecătoria Bistrița
  71. Leas Alin Ionuț, judecator, Judecătoria Oradea
  72. Sarmasan-Radu Alina Rodica, judecator, Judecătoria Tulcea
  73. Branzaru Ioana Alexandra, judecator, Judecătoria Galați
  74. Ionescu Irina, judecator, Judecătoria Galați
  75. Ciocoiu Adrian Ovidiu, judecator, Judecătoria Târgu Jiu
  76. Tiu Alexandra, judecator, Judecătoria Focșani
  77. Georgescu Georgia Gabriela, judecator, Judecătoria Călărași
  78. Graur Ioana Roxana, judecator, Judecătoria Ineu
  79. Vorniciasa Cristian, judecator, Judecătoria Fălticeni
  80. Costras Ana-Maria, judecator,Judecătoria Fălticeni
  81. Matei Christian, judecator, Judecătoria Câmpeni
  82. Zene Flavius, judecator, Judecătoria Zalău
  83. Telescu Iuliana Gabriela, judecator, Judecătoria Vatra Dornei
  84. Crihana Anca, judecator, Judecătoria Galați
  85. Ungureanu Ancuța Georgeta, judecator, Judecătoria Ploiești
  86. Georgescu Diana, judecator, Judecătoria Corabia
  87. Sauciuc Andrei, judecator, Judecătoria Dorohoi
  88. Miclescu Camelia, judecator, Judecătoria Constanța
  89. Opriș Elisabeta, judecator, Judecătoria Alba Iulia
  90. Biculescu Lotee Maria, judecator, Judecătoria Craiova
  91. Docuz Mariana Isabela,judecator,Judecătoria sector 3 București
  92. Vintu Ana Maria, judecator, Judecătoria Năsăud
  93. Tarhon Diana Raluca, judecator, Judecătoria Onești
  94. Ioana Nora Boiciuc, judecator, Tribunalul Cluj
  95. Sebastian Olteanu, judecator, Tribunalul Prahova
  96. Sirbu Ioana-Adriana, judecator, Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti
  97. Ianos Vrgil Constantin, judecator, Judecatoria Buzau
  98. Mihaila Adriana, judecator, Judecatoria Buzau
  99. Păun Felicia Nicoleta, judecator, Judecatoria Buzau
  100. Margarit Simona, judecator, Judecatoria Buzau
  101. Enache Iulia, judecator, Judecatoria Bacau
  102. Enache Catalin, judecator, Judecatoria Bacau
  103. Lupascu Sergiu, judecator, Judecatoria Bacau
  104. Agafitei Stefan, judecator, Judecatoria Bacau
  105. Jercan Petronela, judecator, Judecatoria Bacau
  106. Nedelcu Giulio-Costel, judecator, Judecătoria Galați
  107. Virginia Pop, judecator, Tribunalul Maramureș
  108. Roxana Petrariu, judecator,Tribunalul Maramureș
  109. Diana Ștef, judecator, Judecătoria Baia Mare
  110. Cristina Stan, judecator, Judecătoria Baia Mare
  111. Ilie Eugenia Ramona, judecator, Judecatoria Videle
  112. Sofia Crisan, judecator, Tribunalul Bucuresti
  113. Gabriela Ciontu, judecator, Tribunalul Dolj
  114. Cristiana Tudor Olteanu, judecator, Tribunalul Dolj
  115. Alexandroiu Gabriela, judecator, Tribunalul Dolj
  116. Ramona Zglimbea, judecator, Tribunalul Dolj
  117. Nicola Maria, judecator, Tribunalul Dolj
  118. Gabriela Filimon, judecator, Tribunalul Dolj
  119. Lelia Marusciac, judecator, Tribunalul Dolj
  120. Elvis Florea, judecator, Tribunalul Dolj
  121. Gabriela Nicula, judecator, Tribunalul Prahova
  122. Cristina Putere, judecator, Tribunalul Prahova
  123. Draica Laura Maria, judecator, Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti
  124. Ganii Rodica, judecator, Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti
  125. Ghica Alexandra Nicoleta, judecator, Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti
  126. Sandu Ioana, judecator, Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti
  127. Sorin Ivanciuc Vasile, judecator, Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti
  128. Valentin Badita, judecator, Tribunalul Bucuresti
  129. Vasile Cristea Mirela Simona, judecator, Tribunalul Bucuresti
  130. Munteanu Raluca, judecator, Tribunalul Bucuresti
  131. Dragomir Luisa Emanuela, judecător,Tribunalul București
  132. Trofin Monica, judecator, Tribunalul Cluj
  133. Bujor Francesca, judecator, Tribunalul Cluj

407.Claudia Stingă, judecator, Judecătoria Pogoanele

  1. Georgeana Viorel, judecator, Tribunalul Bucuresti
  2. Enescu George, procuror, Parchetul de pe lângă Judecatoria Cornetu
  3. Cristian-Nicolae Luca, judecator, Judecătoria Bicaz
  4. Mihaela Iuliana Savu, judecator, Tribunalul Olt
  5. Iulia Gabriela Lulciuc, judecator, Curtea de Apel Suceava
  6. Solomon Marian, judecator, Judecatoria Buzau
  7. Petre Alexandra, judecator, Judecatoria Timisoara
  8. Abutăriței Andreea – Ionela, judecator, Judecatoria Zarnesti
  9. Oana Codina, judecator, Tribunalul Vaslui
  10. Tomozei Adrian, judecator, Judecatoria Onesti
  11. Ionuț Borlan, judecator, Judecătoria Dej
  12. Nicoleta Bătrânu, judecator, Tribunalul Bucuresti
  13. Elena Ciulin, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 1
  14. Ionut Calina, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Craiova
  15. Craciun Andreea, judecator, Judecatoria Craiova
  16. Iancu Traian Laurentiu, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Galati
  17. Anca Mihaela Trofin, judecator, Judecatoria Focsani
  18. Profir Mihaela, judecator, Judecătoria Târgu Jiu
  19. Bojin George-Bogdan, procuror stagiar, Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei
  20. Barbu Lavinia-Elena, judecator, Judecatoria Targoviste
  21. Baron Alina-Gabriela, judecator, Judecătoria Buzău
  22. Chiutu Diana, judecator, Judecătoria Brăila
  23. Ștefan Roxana, judecator, Judecătoria Calafat
  24. Balutoiu Andreea Corina, judecator, Judecătoria Sectorului 1 București
  25. Albescu Andrada, judecator, Judecătoria Novaci
  26. Mărgineanu Anca, judecator, Judecătoria Sectorului 1 București
  27. Andrei Simona Maria, judecator, Judecătoria Reșița.
  28. Darlea Delia Adina, judecator, Judecătoria Sectorului 3 București
  29. Toma Andreea Alina, judecator, Judecătoria Drobeta Turnu Severin
  30. Mihai Andreea Roxana, judecator, Judecătoria Motru
  31. Bogdan Voinescu, judecator, Curtea de Apel Bucuresti
  32. Carmen Voinescu, judecator, Tribunalul Bucuresti
  33. Dan Lixandru, judecator, Judecatoria Slatina
  34. Ana-Maria Lixandru, judecator, Judecatoria Slatina
  35. Nicoleta Soare, judecator, Judecatoria Slatina
  36. Chircuşi Nicolae Cătălin, judecator, Judecatoria Slatina
  37. Arabelea Fănel Gabriel, judecator, Judecatoria Slatina
  38. Ciobanu Melania Elena, judecator, Judecatoria Slatina
  39. Oltean Camelia, judecator, Judecatoria Slatina
  40. Stamatoiu Petronela, judecator, Judecatoria Slatina
  41. Văduva Maria Valentina, judecator, Judecatoria Slatina
  42. Iancu Claudia, judecator, Judecatoria Slatina
  43. Riza Livia Constanta, judecator, Judecatoria Bailesti
  44. Popescu Dumitru, judecator, Curtea de Apel Timisoara
  45. Popescu Stefania Emanuela, judecator, Curtea de Apel Timisoara
  46. Camelia Iova, judecător, Judecătoria Oradea
  47. Georgiu Ioana Liliana, judecator, Judecatoria Gherla
  48. Anca Duica, judecător, Tribunalul Prahova
  49. Georgiu Ioan, judecator, Judecatoria Gherla
  50. Marusca Bogdana, judecator, Judecatoria Brasov
  51. Ruxandra Grecu, judecator, Curtea de Apel Bucuresti
  52. Anca Maria Rad, judecator, Judecatoria Brașov
  53. Tanasescu Irina, judecator, Tribunalul Hunedoara
  54. Grozavescu Anuta, judecator, Tribunalul Hunedoara
  55. Mugescu Viorica, judecator, Tribunalul Hunedoara
  56. Timisan Mihaela, judecator, Tribunalul Hunedoara
  57. Serbanut Irina Victoria, judecator, Judecatoria Focsani
  58. Robert Cristian Burlacu, judecator, Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti
  59. Raluca Perianu, judecator, Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti
  60. Maria Timoaşcă, judecator, Judecătoria Constanţa
  61. Carmen Duţă, judecator, Judecătoria Constanţa
  62. Loredana Mesrobian, judecator, Judecătoria Constanţa
  63. Ştefania Pirlogea, judecator, Judecătoria Constanţa

471.Elisabeta Crihană, judecator, Tribunalul Constanţa

  1. Florentina Chiriac, judecator, Judecatoria Buzau
  2. Dordea Alina Maria, judecator, Judecatoria Blaj
  3. Anca Elena Dobre, judecator, Judecătoria Buzău
  4. Laura Opariuc-Dan, judecator, Tribunalul Constanța
  5. Radu Ionescu, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti
  6. Suciu Sorana, judecator, Judecătoria Beclean
  7. Carmen Layet, judecator, Judecatoria Buftea
  8. Liviu Draganescu, procuror, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie
  9. Madalina Vartopeanu, judecator, Judecatoria Timisoara
  10. Valentina Petrescu, judecator, Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti
  11. Tatiana Bîrţă, judecator, Judecătoria Craiova
  12. Achim Ana Maria, judecator, Judecatoria Ploiesti
  13. Lica Mihaela Cristina, judecator, Judecatoria Ploiesti
  14. Popa Irina, judecator, Judecatoria Ploiesti
  15. Tilvescu Antoaneta Lotica, judecator, Tribunalul Gorj
  16. Pena Cristina, judecator, Tribunalul Gorj
  17. Bolovan Dana, judecator, Tribunalul Gorj
  18. Pulbere Laura, judecator, Judecatoria Tg-Jiu
  19. Calin Tatar, judecator, Judecătoria Huiedin
  20. Irina Cioponea, judecator, Curtea de Apel Ploiesti
  21. Ioana Fodor, judecator, Judecatoria Brasov
  22. Ocneanu Ilona Silvia, judecător, Judecătoria Craiova
  23. Soare Bianca Cătălina, judecător, Judecătoria Satu Mare
  24. Lavinia Tomuletiu, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Deva
  25. Orza Raluca Ioana, judecator, Judecatoria Targu-Mures
  26. Monica Florentina Giol, judecator, Judecătoria Macin
  27. Adrian Domniteanu, judecator, Judecătoria Macin
  28. Voinea Georgiana Cecilia, judecator, Judecatoria Ploiesti
  29. Cristina Moisa, judecator, Curtea de Apel Bucuresti
  30. Nicoleta Curtman, judecator, Tribunalul Bucuresti
  31. Alina Diaconu, judecator, Judecatoria Sectorului 3 Bucuresti
  32. Bianca Elena Iliescu, judecator, Judecatoria Sectorului 3 Bucuresti
  33. Georgeta Coman, judecator, Judecatoria Sectorului 3 Bucuresti
  34. Stela Stoicescu, judecator, Judecatoria Sectorului 3 Bucuresti
  35. Mihnea Stoicescu, judecator, Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti
  36. Vladu Crevon Madalina Elena, judecator, Tribunalul Gorj
  37. Andreea Maria Dumbrăveanu, judecator, Tribunalul Bucuresti
  38. Voinea Ion, judecator, Judecatoria Turnu Magurele
  39. Sacerdoteanu Corina, judecator, Judecatoria Turnu Magurele
  40. Alexandru Marian Stătescu, judecator, Tribunalul Bucuresti
  41. Andrei Paun, judecator, Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti
  42. Poeana Iuliana Madalina, judecator, Curtea de Apel Ploiesti
  43. Goloiu Ionut, judecator, Judecatoria Ploiesti
  44. Delia Elena Holbocianu, judecator, Tribunalul Suceava
  45. Liliana Dorina Răducu, judecator, Judecatoria Sectorului 3 Bucuresti
  46. Grig Emilian Lupulescu, judecator, Judecatoria Sectorului 3 Bucuresti
  47. Daniela Androhovici, judecator, Curtea de Apel Suceava
  48. Ana Savu, judecator, Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti
  49. Ancuța Duca, judecator, Judecatoria Reghin
  50. Vlăducu Marinela Cornelia, judecator, Tribunalul Gorj
  51. Aurelia Schnepf, judecator, Curtea de Apel Timisoara

528.Carmen Fit, judecator, Curtea de Apel Alba Iulia

  1. Marin Ana Corina, judecator, Judecatoria Vălenii de Munte

530.Constantin Manoliu, judecator, Tribunalul Bihor

  1. Patrascu- Duma Diana, judecator, Curtea de Apel Timisoara
  2. Florea Nela Adelia, judecător, Curtea de Apel Timișoara
  3. Sarcina Laura, judecator, Tribunalul Gorj
  4. Morie Carina, judecator, Tribunalul Gorj
  5. Titerlea Andreea, judecator, Tribunalul Gorj
  6. Puianu Minodora, judecator, Judecatoria Tg.-Jiu
  7. Cornescu Daniel, judecator, Judecatoria Tg.-Jiu
  8. Roxana Elena Stanciu, judecator, Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti
  9. Simona Taus, judecator, Judecătoria Zărnești
  10. Irina Olivia Calinescu, judecator, Tribunalul Dolj
  11. Liviu Mihai Urziceanu, judecator, Judecatoria Arad
  12. Anamaria Tranca, judecator, Curtea de Apel Bucuresti
  13. Balaban Costica, judecator, Judecatoria Buzau
  14. Dogariu Nicoleta, judecator, Tribunalul Bucuresti
  15. Roman April Mihaela, judecator, ‎Judecătoria Oradea
  16. Mărgineanu Ioan Alexandru, judecator, Judecătoria Alba Iulia
  17. Ciobanu Tudor Cristian, judecator, Judecătoria Podu Turcului
  18. Cristina Pop, judecator, Judecatoria Turda
  19. Dogaru Alina, judecator, Tribunalul Bacau
  20. Asanica Andra Monica, judecător, Tribunalul București
  21. Delia Gherasim, judecator, Judecatoria Constanta
  22. Stoica Marian Bogdan, judecator,Judecatoria Brad
  23. Sas Remus Vasile, judecător, Curtea de Apel Suceava
  24. Ivascu Teodora Loredana, judecător, Judecatoria Cluj-Napoca
  25. Necula Radu – Mihai, judecator, Tribunalul Prahova
  26. Necula Carmen – Andreea, judecator, Tribunalul Prahova
  27. Bic Iustin, procuror, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia
  28. Keresztes Maria, judecator, Curtea de Apel Alba Iulia
  29. Alina Mitroi, judecator, Tribunalul Prahova
  30. Cristina Vlad, judecator, Judecatoria Buzau
  31. Constantina-Monica Turcu, judecător, Judecătoria Constanţa
  32. Harlambie Daniel, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Medgidia
  33. Salar Felix Lucian, judecator, Curtea de Apel Bucuresti
  34. Veronica Gavriș Todincă, judecator, Judecătoria Dragomirești
  35. Chitu Victor, judecator, Curtea Militara de Apel Bucuresti
  36. Macovei Adina – Eugenia, judecator, Judecatoria Lehliu –Gara
  37. Joga Mihaela – Daniela, judecator, Judecatoria Lehliu –Gara
  38. Chelcea Constantin, judecator, Tribunalul Dambovita
  39. Patrascu Marius, judecator, Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti
  40. Deaconeasa Maria Mirabela, judecator, Judecatoria Horezu
  41. Adrian-Tiberiu Virgolici, judecator,Tribunalul Brasov
  42. Anca-Anamaria Mihai, judecator, Judecatoria Strehaia
  43. Ioana Dragusanu, judecator, Tribunalul Bucuresti
  44. Bobeică Chiriță Dorina Georgiana, judecator, Judecatoria Răcari
  45. Ene Alin – Vasile, judecator, Judecătoria Ploieşti.
  46. Austrianu Alina, judecator, Judecatoria Campulung
  47. Nicolescu Violeta, judecator, Judecatoria Campulung
  48. Roibu Georgeta, judecator, Judecatoria Campulung
  49. Popescu Iuliana, judecator, Judecatoria Campulung
  50. Vișoiu Otilia, judecator, Judecatoria Campulung
  51. Codreanu Alexandru, procuror, Parchetul de pe langa Tribunalul Brasov
  52. Bic Denisa-Maria, judecator, Tribunalul Bihor
  53. Sanda Diaconescu, judecator, Judecatoria Campulung
  54. Marinas Sorina, judecator, Curtea de Apel Craiova
  55. Zavalaşi Doina, judecator, Tribunalul Olt
  56. Ilenuta Badiceanu, judecator,Tribunalul Arges
  57. Verciuc Florin, judecător, Tribunalul Suceava
  58. Basamac Loredana, judecator, Judecătoria Sectorului 5 București
  59. Voinea Sebastian, judecator, Judecatoria Targu Mures
  60. Radu Florea, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Turda
  61. Iulian Topalea, judecator, Judecatoria Suceava
  62. Sersea Oana-Georgiana, judecator, Judecatoria Costesti
  63. Dinicu Andreia Georgiana, judecator, Judecatoria Ploiesti
  64. Ungureanu Cristian, judecator, Judecătoria Vatra Dornei
  65. Roxana Stoenescu, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti
  66. Patru Razvan, judecator, Curtea de Apel Timisoara
  67. Carstea Adrian Mihai, judecator, Judecatoria Buzău
  68. Barbura-Turcu George, judecator, Tribunalul Salaj
  69. Maria Adriana Caimac, judecator, Tribunalul Dolj
  70. Rodica Guzu, judecator, Tribunalul Cluj
  71. Oana Stoenescu, judecator, Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti
  72. Sonia Vâga, judecător, Tribunalul Harghita
  73. Tertiş Liliana Maria, judecător, Judecătoria Bistriţa
  74. Candale Laura Camelia, judecator, Judecatoria Bistrita
  75. Birău Vladimir, judecator, Judecatoria Bistrita
  76. Mitrofan Iuliana Floarea, judecator, Judecatoria Bistrita
  77. Jîrghiuţă Anamaria, judecator, Judecatoria Bistrita
  78. Boţu Mugurel Arin, judecator, Judecatoria Bistrita
  79. Vrânceanu Voichiţa, judecator, Judecatoria Bistrita
  80. Moldovan Nicoleta Laura, judecator, Judecatoria Bistrita
  81. Brumă Oana, judecator, Judecatoria Bistrita
  82. Lari Maricica, judecator, Judecatoria Bistrita
  83. Moldovan Liana Cristina, judecator, Judecatoria Bistrita
  84. Stana Anca Cristina, judecator, Judecatoria Bistrita
  85. Laslea Petruţa Diana, judecator, Judecatoria Bistrita
  86. Mihai Elena Mihaela, judecator, Judecatoria Bistrita
  87. Nemet Doina Monica, judecator, Judecatoria Bistrita
  88. Luciu Mariana Nicoleta, judecator, Judecătoria Ineu
  89. Bogdan Cozgarea, judecator, Judecătoria Târgu Mureș
  90. Cristina Mihail, judecator, Judecătoria Deva
  91. Iulian Minaev, judecător, Judecătoria Constanţa
  92. Gabriel Neacşu, judecător, Judecătoria Constanţa
  93. Andreea-Georgiana Baltag, judecător, Judecătoria Constanţa
  94. Cristian Lungu, judecător, Judecătoria Constanţa
  95. Doina Dumitru, judecător, Judecătoria Constanţa
  96. Monica Vieru, judecător, Judecătoria Constanţa
  97. Octavia-Isabela Lupaşcu, judecător, Judecătoria Constanţa
  98. Ana Ilieş, judecător, judecator, Judecătoria Iaşi
  99. Monica Popovici, judecator, Judecatoria Oradea
  100. Bozga Marian, judecator, Judecătoria Marghita
  101. Buboi Dana-Florica, judecator, Judecătoria Marghita
  102. Gal Ioan, judecator, Judecătoria Marghita
  103. Oniţă Delia Anca, judecator, Judecătoria Marghita
  104. Sălăjan Mădălina, judecator, Judecătoria Marghita
  105. Oana Elena Rugină, judecator, Judecătoria Oradea
  106. Daniela Tiriteu, judecator, Judecatoria Arad
  107. Iulia Lacramioara Manea, judecator, Curtea de Apel Bucuresti
  108. Ani Teodorescu, judecator, Judecatoria Alba Iulia
  109. Luminita Vasile, judecator, Judecatoria Alba Iulia
  110. Marilena Neacsu, judecator, Tribunalul Bucuresti
  111. Daniela Calinescu, judecator, Tribunalul Bucuresti
  112. Nistor Andrei, judecator, Judecatoria Sibiu
  113. Elena Diana Dumitru, judecator, Judecatoria Costești
  114. Dumitru Cristian Bogdan, judecator, Judecatoria Costeşti
  115. Ionela Claudia Gurau, judecator, Tribunalul Bucuresti
  116. Ghindar Daniela, judecator, Tribunalul Bucuresti
  117. Gabriela Nicoleta Chihaia, judecator, Judecătoria Ploieşti
  118. Ogrean Virgil, judecator, Tribunalul Mureș
  119. Mihaela-Aurelia Conta, judecator, Tribunalul Hunedoara
  120. Ionela Văleanu, judecator, Judecătoria Brașov
  121. Dorin-George Preduţ, judecător, Judecătoria Constanţa
  122. Anca-Ramona Pârleţeanu, judecător, Judecătoria Constanţa
  123. Marius Nastasia, judecător, Judecătoria Constanţa
  124. Claudia Bojin, judecător, Judecătoria Constanţa
  125. Raluca Lupu, judecător, Judecătoria Constanţa
  126. Geta Lilioara Mihalciuc, judecator, Curtea de Apel Suceava
  127. Schiopu Florica, judecator, Tribunalul Alba
  128. Ciobanu Radu, judecator, Judecătoria Luduș
  129. Orzata Maria Manuela, judecator, Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti
  130. Rus Alin Marinel, judecator, Judecătoria Târnăveni
  131. Tănase Valentin, judecatoria, Judecătoria Târnăveni
  132. Joiţa Marius Iulian, judecator, Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti
  133. Fesan Paula-Cristina, judecator, Tribunalul Bacau
  134. Fesan Cătălina-Loredana, judecator, Tribunalul Bacau
  135. Rusu-Donighievici Dana, judecator, Tribunalul Bacau
  136. Pruteanu Cristina, judecator, Tribunalul Bacau
  137. Dănăilă Cornelia, judecator, Tribunalul Bacau
  138. Velescu Aurica, judecator, Tribunalul Bacau
  139. Dorneanu Geanina-Carmen, judecator, Tribunalul Bacau
  140. Maftei Smaranda, judecator, Tribunalul Bacau
  141. Budeanu Sorin, judecator, Tribunalul Bacau
  142. Dănilă Codrina, judecator, Tribunalul Bacau
  143. Aurelia Snepf, judecator, Curtea de Apel Timișoara
  144. Dascălu Cornelia Maria, judecator, Curtea de Apel Timișoara
  145. Mihaela-Ramona Creţu, judecator, Curtea de Apel Tg. Mureş
  146. Alina Camelia Topan, judecator, Tribunalul Cluj
  147. Ramona Mornaila, judecator, Tribunalul Cluj
  148. Luminița Maria Firicel, judecator, Tribunalul Cluj
  149. Simona Trestian, judecator, Tribunalul Cluj
  150. Ramona Corina Vasile, judecator, Tribunalul Cluj
  151. Liana Anisoara Cocis, judecator, Tribunalul Cluj
  152. Iolanda Bejenaru, judecator, Tribunalul Vrancea
  153. Elena Sandu, judecator, Tribunalul Vrancea
  154. Gina Ignat, judecator, Curtea de Apel Galaţi
  155. Mariana Bădulescu, judecator, Curtea de Apel Constanţa
  156. Raluca Nechifor, judecator, Tribunalul Galati
  157. Daniel – George Nechifor, judecator, Tribunalul Galati
  158. Adrian Păcurar, judecator, Tribunalul București
  159. Mangu Florin, judecator, Judecătoria Luduș
  160. Mirlogeanu Mariana, judecator, Judecatoria Giurgiu
  161. Miklós Erzsébet, judecator, Tribunalul Covasna
  162. Andrei Camelia, judecator, Tribunalul Covasna
  163. Irina Ghiduc, judecator, Judecătoria Fălticeni
  164. Mariana Pascariu, judecator, Judecatoria Fălticeni
  165. Nicolae Sepelea, judecator, Judecatoria Fălticeni
  166. Maria Rusu, judecator, Judecatoria Fălticeni
  167. Ileana Apopi, judecator, Judecătoria Fălticeni
  168. Coralia Constantina Iacob, judecator, Tribunalul Bucuresti
  169. Stăiculescu Costinel, judecator, Judecătoria Slatina
  170. Anghel Monica, judecator, Judecatoria Valenii de Munte
  171. Jica Antonela Alis, judecator, Judecatoria Valenii de Munte
  172. Dinu Bianca, judecator, Judecatoria Valenii de Munte
  173. Balan Danut Cristian, judecator, Judecatoria Valenii de Munte
  174. Voinea Traian, judecator, Judecatoria Valenii de Munte
  175. Dorica Aghescu, judecator, Tribunalul Caraş-Severin
  176. Codruța Strîmb, judecator, Curtea de Apel Bucuresti
  177. Cojocariu Marius Florentin, judecator, Judecătoria Făurei
  178. Pădurean Verginica Angela, judecator, Judecătoria Făurei
  179. Bunea Catalin, judecator, Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti
  180. Voiculescu Gabriela, judecator, Judecatoria Giurgiu
  181. Niculina Corduneanu, judecator, Judecatoria Hunedoara
  182. Loredana Costantea, judecator, Judecatoria Hunedoara
  183. Banica Tudor Adrian, judecator, Judecătoria Zimnicea
  184. Catalina Croitoriu, judecator, Tribunalul Dolj
  185. Verginica Stanila, judecator, Tribunalul Dolj
  186. Popa Petrică Marius, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București
  187. Doina Segarceanu, judecator, Tribunalul Bucuresti
  188. Munteanu Adina Dumitrita, judecator, Judecatoria Piatra Neamţ
  189. Isopescu Melania Carmen, judecator, Judecatoria Piatra Neamţ
  190. Tentiuc Ellzica, judecator, Judecatoria Piatra Neamţ
  191. Mormoe Cătălin, judecator, Judecatoria Piatra Neamţ
  192. Chitaş Vasile, judecator, Judecatoria Piatra Neamţ
  193. Vasiliu Claudia, judecator, Judecatoria Piatra Neamţ
  194. Dumitriu Cristina, judecator, Judecatoria Piatra Neamţ
  195. Ionescu Florina, judecator, Jud. Piatra Neamţ
  196. Rotea Teodora Elena, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia
  197. Carp Dimitrie-Gheorghe, judecator, Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti
  198. Manuela Filip, judecator, Curtea de Apel Brasov
  199. Lorenta Butnaru, judecator, Curtea de Apel Brasov
  200. Nicoleta Grigorescu, judecator, Curtea de Apel Brasov
  201. Simona Gavrila, judecator, judecator, Curtea de Apel Brasov
  202. Muresan Cardonel Felix, judecator, Tribunalul Satu Mare
  203. Iuliana Lucăcel, judecator, Curtea de Apel Ploieşti
  204. Franguloiu Simona, judecator, Curtea de Apel Brasov
  205. Dicu Răzvan, judecator, Curtea de Apel Brasov
  206. Şerban Mirela, judecator, Curtea de Apel Brasov
  207. Ghigheci Costel Cristinel, judecator, Curtea de Apel Brasov
  208. Duta Silva Gabriela, judecator, Tribunalul Vrancea
  209. Popescu Octavian Adrian, judecator, Judecatoria Pucioasa
  210. Muraru Georgiana, judecator, Judecatoria Pucioasa
  211. Munteanu Oana Octavia, judecator, Judecatoria Pucioasa
  212. Neaţu Viorica-Ştefania, judecator, Judecătoria Strehaia
  213. Dorina Zeca, judecator, Curtea de Apel Bucuresti
  214. Florentina Timofte, judecator, Tribunalul Vrancea
  215. Lacramioara Axinte, judecator, Tribunalul Botosani
  216. Angela Tod, judecator, Tribunalul Bihor
  217. Duţă Cristina Ramona, judecator, Tribunalul Constanţa
  218. Enache Chiratica, judecator, Tribunalul Constanţa
  219. Mădălina Farcaş, judecator, Judecătoria Baia Mare
  220. Cristina Simona Mihalca, judecator, Judecătoria Baia Mare
  221. Anca Platon, judecator, Judecătoria Baia Mare
  222. Virginia Ungureanu, judecator, Judecătoria Baia Mare
  223. Oana Mărincaş, judecator, Judecătoria Baia Mare
  224. Antoniu Simon, judecator, Curtea de Apel Cluj
  225. Adriana Abraham, judecator, Tribunalul Maramureş
  226. Ligia Simon, judecator, Tribunalul Maramureş
  227. Gabriela Pop, judecator, Tribunalul Maramureş
  228. Dorin Danci, judecator, Tribunalul Maramureş
  229. Oresia Gondor, judecator, Tribunalul Maramureş
  230. Lucian Jalbă, judecator , Judecatoria Mangalia
  231. Bogdan Dobriţoiu, judecator, Judecatoria Brasov
  232. Iuliana Dobriţoiu, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Sf. Gheorghe
  233. Cristina Dobriţoiu, judecator, Judecatoria Tg. Mures
  234. Brânzac Lucian Ionuţ, judecator, Tribunalul Botoşani
  235. Todireanu Cristina, judecator, Tribunalul Botoşani
  236. Popa-Badea Dan Sebastian, procuror, Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti
  237. Ardeleanu Vlad Andrei, judecator, Judecatoria Constanta
  238. Munteanu Oana Cristina, judecator, Judecătoria Constanța
  239. Cristiana Ciobăniţă, judecător, Judecătoria Găeşti
  240. Ciocoiu Anişoara, judecator, Judecatoria Turnu Magurele
  241. Florea Mirela, judecator, Judecătoria Turnu Măgurele
  242. Virgil-Marius Ungureanu, judecator, Judecatoria Medgidia
  243. Caplan Adriana, judecator, Judecatoria Campulung
  244. Stancu Dana Iuliana, judecator, Judecătoria Piteşti
  245. Stancu Costin Andrei, judecator, Tribunalul Specializat Argeş
  246. Camelia Pop, judecator, Judecătoria Satu Mare
  247. Portik Imre, judecator, Judecatoria Gheorgheni
  248. Portik ( Aciobanitei) Maria Silvia, judecator, Judecatoria Gheorgheni
  249. Focsa Ioana, judecator, Judecatoria Focsani
  250. Pericle Briceag, judecator, Judecatoria Sibiu
  251. Ion Anca-Mihaela, judecator, Judecătoria Satu Mare
  252. Pojoga Valerian Adrian, judecator, Judecătoria Satu Mare
  253. Petre Anamaria, judecator, Judecătoria Satu Mare
  254. Soponar Adriana, judecator, Judecătoria Satu Mare
  255. Pop Camelia, judecator, Judecătoria Satu Mare
  256. Cojocariu Dana, judecator, Judecătoria Satu Mare
  257. Coste Palincas Simona, judecator, Judecătoria Satu Mare
  258. Roman Cornel, judecator, Judecătoria Satu Mare
  259. Surd Grigore, judecator, Tribunalul Satu Mare
  260. Mihai Andreea Cecilia, judecator, Judecătoria Sectorului 3 Bucuresti
  261. Surduleac Valeria Maria, judecător, Judecatoria Ploiești
  262. Cristina Grecu, judecator, Tribunalul Ilfov
  263. Vali Ileana-Nita, judecator, Tribunalul Dolj
  264. Camelia Macamete, judecator, Tribunalul Dolj
  265. Denis Ghervase, judecator, Tribunalul Dolj
  266. Veronica Tiugan, judecator, Tribunalul Dolj
  267. Maria Nicola, judecator, Tribunalul Dolj
  268. Cirlanaru China Raluca Ioana, judecator, Judecatoria Satu Mare
  269. Husar Elena Loredana, judecator, Judecatoria Satu Mare
  270. Moraru Cristian, judecator, Tribunalul Satu Mare
  271. Tanasa Alina Elena, judecator, Tribunalul Brasov
  272. Alexandru Felix, judecator, Tribunalul Buzau
  273. Negrea Drucan Petronela, judecator, Judecatoria Deva
  274. Negrea Drucan Gh.Daniel, judecator, Tribunalul Hunedoara
  275. Boancă Ivan Marlena, judecator, Curtea de Apel Târgu-Mureş
  276. Adrian Murariu, judecator, Judecătoria Botoşani
  277. Neagu Radu Ionut, judecator, Judecatoria Buzau
  278. Cosmin Sterea-Grossu, judecător, Judecătoria Sectorului 1 București
  279. Andreea Manuela Popovici, judecator, Tribunalul Bacau
  280. Sabina Daniela Adomnitei, judecator, Judecatoria Iasi
  281. Irina Ionita, judecator, Judecatoria Iasi
  282. Andreea Ionescu, judecator, Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti
  283. Sorin-Alexandru Vernea, judecator, Judecătoria Slobozia
  284. Andreea Oanea, judecator, Judecătoria Sectorului 1 București
  285. Doina Maria Niculescu, judecator, Judecatoria Giurgiu
  286. Dana Ioana Rusu, judecator, Judecătoria Gherla
  287. Andreea Alexandra Pintea, judecator, Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti
  288. Anton Elena, judecator, Tribunalul Arges
  289. Duta Aneta, judecator, Tribunalul Arges
  290. Mosneanu Comaneci Emanuela, judecator, Tribunalul Arges
  291. Anton Adrian, procurer, Parchetul de pe langa Tribunalul Arges
  292. Lucica Băcioiu, judecator, Judecatoria Brasov
  293. Laura Achten, judecator, Judecatoria Brasov
  294. Nicoleta Călin, judecator, Judecătoria Brașov
  295. Ursa Gabriel-Cristian, judecator, Tribunalul Mureș
  296. Cojocariu Florina-Daniela, judecator, Judecatoria Târgu-Mureș
  297. Binder Csilla Noemi, judecator, Judecătoria Târgu-Mureș
  298. Traistaru Nicolae, judecator, Tribunalul Teleorman
  299. Cercel Anamaria Cristina, judecator,Curtea de Apel Craiova
  300. Scridon Ana Maria, judecator, Judecatoria Satu Mare
  301. Fitigau Oana Lavinia, judecator, Judecatoria Gherla
  302. Claudia Coman, judecator, Judecatoria Bolintin Vale
  303. Olaru Andrei, judecator, Judecătoria Ploieşti
  304. Toma Diana, judecator, Judecatoria Ploiesti
  305. Râpan Alexandra, judecator, Judecatoria Ploiesti
  306. Popescu Lorena, judecator, Judecatoria Ploiesti
  307. Belean Emil, judecator, Tribunalul Cluj
  308. Farcas-Hîngan Georgiana-Rodica, judecator, Tribunalul Cluj
  309. Lupea Marius, judecator, Tribunalul Cluj
  310. Ilieş Ariana, judecator, Tribunalul Cluj
  311. Tatu Dorin, judecator, Tribunalul Cluj
  312. Tatu Oana, judecator, Tribunalul Cluj
  313. Taşcă Dan, judecator, Tribunalul Cluj
  314. Botiş Vasile, judecator, Tribunalul Cluj
  315. Doica Alin, judecator, Tribunalul Cluj
  316. Sorina Seleşiu, judecator, Tribunalul Cluj
  317. Budişan Anca, judecator, Tribunalul Cluj
  318. Onică-Sanislav Marcela, judecator, Tribunalul Cluj
  319. Ghişoiu Oana, judecator, Tribunalul Cluj
  320. Balint Camelia, judecator, Tribunalul Cluj
  321. Luca Emese, judecator, Tribunalul Cluj
  322. Emanuela Dulgheru, judecator, Tribunalul Bucureşti
  323. Grozav Adriana, judecator, Tribunalul Alba
  324. Rusu Laura, judecător, Tribunalul Alba
  325. Mihail Dafina, judecător, Tribunalul Militar Bucureşti
  326. Lucian Buta, judecator, Judecatoria Cluj Napoca
  327. Dalia Balaceanu, judecator, Judecatoria Ramnicu – Valcea
  328. Camelia Dina, judecator, Judecatoria Ramnicu – Valcea
  329. Carmen Dina, judecator, Judecatoria Ramnicu – Valcea
  330. Mariana Marcu, judecător, Judecătoria Deva
  331. Șipețan Adela-Elisabeta, judecator, Judecatoria Timisoara
  332. Șipețan Ionuț, judecator, Judecatoria Timisoara
  333. Stăicuț Irina-Andreea, judecator, Judecatoria Timisoara
  334. Remus Marotineanu, judecator, Judecatoria Deva
  335. Maria-Nicoleta Timofte, judecator, Judecatoria Deva
  336. Măgureanu Emanuela Doina, judecator, Judecătoria Vaslui
  337. Rares Petru Stan, procuror, DIICOT
  338. Mitric Laura Iuliana, judecator, Tribunalul Suceava
  339. Madalina Hira, procurer, DIICOT – Serviciul Teritorial Constanta
  340. Francisc Nemeth, judecator, Tribunalul Constanta
  341. Adriana Tascan, judecator, Judecatoria Buftea
  342. Florin Pomană, judecator, Tribunalul Sibiu
  343. Maricica Mititelu, judecator, Curtea de Apel Iaşi
  344. Radu Harja, judecator, Tribunalul Bihor
  345. Selaru Maria Diana, judecator, Judecătoria Târgoviște
  346. Simona Jeni Matei, judecator, Judecătoria Huedin
  347. Raileanu Ionel, judecator, Judecătoria Râmnicu Sarat
  348. Topalea Kalinca, judecator, Curtea de Apel Suceava
  349. Ciorascu Florinita, judecator, Curtea de Apel Pitesti
  350. Pincu-Iftim Corina, judecator, Curtea de Apel Pitesti
  351. Firca Cristian Eugen, judecator, Judecătoria Arad
  352. Ionela-Diana Pătraşc-Bălan, judecator, Curtea de Apel Bacău
  353. Tudosie Marina, judecator, Judecatoria Orastie
  354. Veta Nechifor, judecator, Curtea de Apel Suceava
  355. Laura Udrea, judecator, Tribunalul Dolj
  356. Firu Marga, judecator, Tribunalul Dolj
  357. Spiridon Doina, judecator, Tribunalul Dolj
  358. Adina Lupea Aghiniță, judecator, Curtea de Apel Cluj
  359. Corina Corovei, judecator, Judecatoria Turda
  360. Focsa Raluca, judecator, Tribunalul Bucuresti
  361. Daniel Zaharia, judecator, Curtea de Apel Timisoara
  362. Pătru Lavinia-Gabriela, judecator, Judecătoria Brăila
  363. Ciprian Butnaru, judecator, Judecătoria Brăila
  364. Adrian Vank, judecator, Judecătoria Brăila
  365. Ana-Maria Tănăsescu, judecator, Judecatoria Braila
  366. Ecaterina Ivanov, judecator, Judecatoria Braila
  367. Stoica Daniela-Marilena, judecator, Judecatoria Braila
  368. Teodorescu Daniela, judecator, Judecatoria Braila
  369. Virgil Şerban, judecator, Judecatoria Braila
  370. Elisabeta Gherasim, judecator, Curtea de Apel Ploieşti
  371. Petrosina Mădălina Graure, judecator, Curtea de Apel Ploieşti
  372. Firiceanu Geanina Maria, judecator, Curtea de Apel Ploiesti
  373. Simona Tarasov, judecator, Judecatoria Campina
  374. Roxana Iuliana Vasile, judecator, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti
  375. Balint Camelia, judecator, Tribunalul Maramureş
  376. Carmen Firoiu, judecator, Tribunalul Mures
  377. Suciu Daniela Ioana, judecator, Judecatoria Mediaș
  378. Adriana Bianca Bradosu, judecator, Judecatoria Blaj
  379. Diana Oniga, judecator, Judecatoria Blaj

 

  1. Luciana Fătu, judecător, Judecătoria Constanţa
  2. Cristina Mihaela Grădinariu, judecător la Judecătoria Constanţa
  3. Alexandru Bleoanca, judecator, Curtea de Apel Galati
  4. Grigore Ureche, judecator, Tribunalul Giurgiu
  5. Raluca Szilagy, judecator, Judecatoria Harsova
  6. Chetrone Lucian, judecator, Curtea de Apel Galati
  7. Maracineanu Doranda, judecator, Curtea de Apel Galati
  8. Duţă Camelia – Tatiana, judecator, Tribunalul Ialomiţa
  9. Capitanescu Sorina, judecator, Tribunalul Mehedinti
  10. Vasile Viorel, judecator, Tribunalul Braila
  11. Tataru Marin, judecator, Tribunalul Braila
  12. Dumitru Florin, judecator, Tribunalul Braila
  13. Ştefan Irina, judecator, Tribunalul Braila
  14. Vicol Daniela, judecator, Tribunalul Braila
  15. Roman Catalina, judecator, Tribunalul Braila
  16. Spita Mioara, judecator, Tribunalul Braila
  17. Teodorescu Cristian, judecator, Tribunalul Braila
  18. Teodorescu Anamaria, judecator, Tribunalul Braila
  19. Radu Dorobantu, judecator, Judecatoria Bacau
  20. Mihaela Vasiescu, judecator, Curtea de Apel Tg.-Mures
  21. Alexe George, judecator, Judecatoria Ploiesti
  22. Lilea Marian, judecator, Judecatoria Ploiesti
  23. Chelaru Cristina, judecator, Judecatoria Ploiesti
  24. Radu Cristina, judecator, Judecatoria Ploiesti
  25. Iliescu Anca, judecator, Judecatoria Ploiesti
  26. Teodorescu Oana, judecator, Judecatoria Ploiesti
  27. Cimpeanu Elisa, judecator, Judecatoria Ploiesti
  28. Buceac Cristina, judecator, Judecatoria Ploiesti
  29. Voinea Cecilia, judecator, Judecatoria Ploiesti
  30. Lungu Alexandra Andreea, judecator, Judecatoria Ploiesti
  31. Craciun Catalin Constantin, judecător, Judecătoria Focşani
  32. Marcel Mocanu, judecator, Curtea de Apel Iaşi
  33. Gabriel Constantin Tarlion, judecator, Curtea de Apel Iaşi
  34. Adrian Chiriac, judecator, Curtea de Apel Iaşi
  35. Cretescu Elena, judecator, Judecatoria Sectorului 2 Bucresti
  36. Popescu Ioana Andreea, judecator, Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti
  37. Alina Marcela Uncheselu, judecator, Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti
  38. Toma Florin Ciorgodă, judecator, Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti
  39. Mariana Constanta Varsescu, judecator, Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti
  40. Florina Rizescu, judecator, Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti
  41. Mihaela Dorina Ivan, judecator, Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti
  42. Ecaterina Florea, judecător, Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti
  43. Roxana Reli Mitroi, judecator, Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti
  44. Bădescu Marius Corneliu, judecator, Judecatoria Mangalia
  45. Toader Doru Cătălin, judecator, Judecatoria Mangalia
  46. Berevoescu Carmen Claudia, judecator, Judecatoria Mangalia
  47. Nadia Dana Botea, judecător, Curtea de Apel Oradea
  48. Sanda Frunză, judecător, Curtea de Apel Suceava
  49. Codau Mina Nadia, judecator, Tribunalul Suceava
  50. Popescu Crina Mihaela, judecator, Tribunalul Constanța
  51. Tudor Veronica, judecator, Tribunalul Constanta
  52. Mănăilescu Ştefan, judecator, Judecatoria Pătârlagele
  53. Constantinescu Cristian, judecator, Judecatoria Pătârlagele
  54. Radu Gheorghe Daniel, judecator, Tribunalul Gorj
  55. Constantinescu Gheorghe, judecator, Tribunalul Gorj
  56. Diaconescu-Macarenco Speranţa, judecator, Judecătoria Brăila
  57. Cazac Anca, judecator, Judecatoria Zarnesti
  58. Asmarandei Alexandru, judecator, Judecatoria Zarnesti
  59. Roxana Dan, judecator, Judecatoria Tg. Mureş
  60. Soare Luminita, judecator, Judecatoria Focsani
  61. Mihalache Frasina, judecator, Judecatoria Focsani
  62. Jurjuţ-Lazăr Daniela-Mihaela, judecator, Tribunalul Bihor
  63. Ionescu Oana, judecator, Judecatoria Calarasi
  64. Dinca Ionel, judecator, Judecatoria Calarasi
  65. Marin Cornel, judecator, Judecatoria Calarasi
  66. Adina Radu, judecator, Curtea de Apel Bucureşti
  67. Elena Daniela Bogatu, judecator, Curtea de Apel Bucuresti
  68. Monica Sălăgean, judecator, Judecatoria Satu Mare
  69. Irina Carastoian, judecator, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti
  70. Crina-Cristina Capota, judecator, Judecătoria Satu Mare
  71. Bogdan Popescu, judecator, Judecatoria Tg Jiu
  72. Costea Angelica, judecator, Tribunalul Bacau
  73. Maria Oborocianu, judecator, Tribunalul Bacau
  74. Neagu Claudia, judecator, Judecatoria Brăila
  75. Anca Irimia, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Medias
  76. Capitan Corneliu Lucian, judecator, Judecatoria Satu Mare
  77. Stana Florentina, judecator, Tribunalul Olt
  78. Zuleanu Mihaela Gabriela, judecator, Tribunalul Olt
  79. Georgescu Marinela, judecator, Tribunalul Olt
  80. Flavius Motu, judecator, Tribunalul Specializat Cluj
  81. Dinescu Adrian-Gabriel, judecator, Judecătoria Sectorului 1 București
  82. Daniel Marcu, judecator, Judecatoria Timisoara
  83. Ivan Enescu Anda Irina, judecator, Judecatoria Buzau
  84. Camelia Rusu, judecator, Curtea de Apel Tg Mures
  85. Alexandru Alexa, judecator, Judecatoria Targu-Mures
  86. Iancu Mioara, judecător, Tribunalul Ialomiţa
  87. Ion Aurelian, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Urziceni
  88. Pată Daniel, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Urziceni
  89. Frigea Larisa, judecator, Judecătoria Buzău
  90. Alexandru Liliana Alina, judecator, Judecătoria Buzău
  91. Dumitru Paraschiva, judecator, Judecatoria Buzau
  92. Gurita-Manole Daniel, judecator, Judecatoria Braila
  93. Mihai-Gabriel Duţă, judecator, Judecătoria Alexandria
  94. Muşat Tăncuţa, judecator, Tribunalul Ialomiţa
  95. Ciurea Georgel, judecator, Tribunalul Ialomiţa
  96. Muşat Viorica, judecator, Tribunalul Ialomiţa
  97. Burlacu Mariana, judecator, Tribunalul Ialomiţa
  98. Tudor Ionela, judecator, Tribunalul Ialomiţa
  99. Ivănică Mariana Raluca, judecator, Tribunalul Ialomiţa
  100. Marcu Alis Gabriela, judecator, Tribunalul Ialomiţa
  101. Laura Ioana Pecheanu, judecător, Judecătoria Constanţa
  102. Vacariu Bogdan Constantin, judecator, Tribunalul Vaslui
  103. Angelica Ulianov, judecator, Judecatoria Constanta
  104. Harabor Lenuta, judecator, Judecatoria Focsani
  105. Ionel-Iulian Paun, judecator, Judecatoria Focsani
  106. Monica Nedelcu, procuror, Prachetul de pe langa Tribunalul Calarasi
  107. Liviu-Petronel Nedelcu, judecator, Judecatoria Calarasi
  108. Munteanu Maria, judecator, Tribunalul Bacau
  109. Grancea Luminita, judecator, Tribunalul Bacau
  110. Grancea Gabriel, judecator, Tribunalul Bacau
  111. Spridon Cristina Camelia, judecator, Tribunalul Bacau
  112. Niminet Brandusa, judecator, Tribunalul Bacau
  113. Niminet Catalin, judecator, Tribunalul Bacau
  114. Ionescu Camelia, judecator, Tribunalul Bacau
  115. Daniela Boricean, judecator, Tribunalul Brasov
  116. Preda Liliana-Elisabeta, judecator, Tribunalului Bistriţa-Năsăud
  117. Petrişor Alexandru-Dorin, judecator, Tribunalului Bistriţa-Năsăud
  118. Lazar Mariana-Violeta, judecator, Tribunalului Bistriţa-Năsăud
  119. Găurean Adina, judecator, Tribunalului Bistriţa-Năsăud
  120. Carmen Iuliana Pavăl, judecător, Tribunalul Bucureşti
  121. Pandrea Monica Garofița, judecator, Judecatoria Fagaraş
  122. Debu Livia, judecator, Judecatoria Fagaraş
  123. Boghiu Dumitru, judecator, Judecatoria Fagaraş
  124. Boștean Olariu Maria Laura, judecator, Judecatoria Fagaraş
  125. Mușinoi Cristina Grațiela, judecator, Judecatoria Fagaraş
  126. Timofte Mihaela, judecator, Judecatoria Fagaraş
  127. Dejenariu Adinela, judecator, Judecatoria Fagaraş
  128. Boeriu Mircea, judecator, Judecatoria Fagaraş
  129. Boeriu Georgeta, judecator, Judecatoria Fagaraş
  130. Anca Parvulescu, judecator, Curtea de Apel Brasov
  131. Trandafir Gabriela, judecator, Judecatoria Hunedoara
  132. Durbacă Nicolae, judecător, Curtea de Apel Alba Iulia
  133. Pop Elena, judecator, Judecătoria Buzău
  134. Cabulea Oana Bianca, judecator, Judecatoria Alba Iulia
  135. Marius Lazar, judecator, Judecatoria Mizil
  136. Dinu Madalina Gerogeta, judecator, Judecatoria Mizil
  137. Cezar Ştefănescu, judecator, Curtea de Apel Bacău
  138. Radu Stancu, judecator, Curtea Militară de Apel Bucureşti
  139. Constantin Udrea, judecător, Curtea Militară de Apel Bucureşti
  140. Arseni Bogdan Constantin, judecator, Judecătoria Roman
  141. Bivolaru Stefania Irinel, judecator, Tribunalul Bucuresti
  142. Leontică Paul-Teodor, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul Harghita
  143. Iordachescu Elisabeta, judecator, Judecatoria Buftea
  144. Codreanu Melinda Dalma, judecator, Tribunalul Covasna
  145. Halil Adinan, judecator, Judecatoria Galati
  146. Hanzer Luminiţa, judecator, Curtea de Apel Cluj
  147. Agachi Daniel Ciprian, judecator, Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti
  148. Andrei Mihaela Camelia, judecator, Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti
  149. Apostoliceanu Ecaterina Carmen, judecator, Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti
  150. Carstea Adela, judecator, Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti
  151. Cozma Mihaela Roxana, judecator, Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti
  152. Dragomir Marian Ionut, judecator, Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti
  153. Dumitrescu Cristina Sorana, judecator, Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti
  154. Fleser Adina Mariana, judecator, Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti
  155. Grigore Delia Cristina, judecator, Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti
  156. Grosu Dana Ionela, judecator, Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti
  157. Iga Monica Maria, judecator, Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti
  158. Luchian Rebeca Silvia, judecator, Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti
  159. Moise Cristina Laura, judecator, Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti
  160. Murgoci Luca Aurelian Marian, judecator, Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti
  161. Niculescu Ionut Alexandru, judecator, Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti
  162. Pandelescu Mariela Cornelia, judeactor, Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti
  163. Roseanu Oana Stela, judecator, Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti
  164. Sandu Andreea, judecator, Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti
  165. Slujitoru Iulia, judecator, Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti
  166. Stoica Daniela Delia, judecator, Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti
  167. Tanase Mihnea Adrian, judecator, Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti
  168. Traila Victoria Alina, judecator, Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti
  169. Ursan Iulia, judecator, Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti
  170. Vasilescu Elena Gina, judecator, Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti
  171. Vlase Antoaneta Madalina, judecator, Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti
  172. Alexandra Manole, judecator, Judecatoria Bacau
  173. Radu Andrei Ciocan, judecator, Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti
  174. Stroia Ilie Darian, judecator, Judecatoria Alba Iulia
  175. Iacob Victorina, judecator, Judecatoria Turnu Magurele
  176. Mariana Popescu, judecator, Curtea de Apel Bucuresti
  177. Ruginosu Mihaela, procurer, Parchetul de pe langa Judecatoria Medias
  178. Georgiana Ignat, judeator, Curtea de Apel București
  179. Maria Hrudei, judecator, Curtea de Apel Cluj
  180. Manuela Eros, judecator, Tribunalul Arges
  181. Chivu Cosmin Constantin, judecator, Judecatoria Moreni
  182. Slate Aida Iolanda, judecator, Judecătoria Medgidia
  183. Stănescu Isabela-Alina, judecator, Judecătoria Medgidia
  184. Vamvu Angelica-Vali, judecator, Judecătoria Medgidia
  185. Sidor Mihaela, judecator, Tribunalul Iaşi
  186. Dascălu Carmen, judecator, Tribunalul Iaşi
  187. Alexandru Ionel, judecator, Judecatoria Oltenita
  188. Bodîrlău Aurica, judecator, Judecatoria Oltenita
  189. Deloreanu Laurenţiu, judecator, Judecatoria Oltenita
  190. Grecu Ciprian Octavian, judecator, Judecatoria Oltenita
  191. Mardare Angela, judecator, Judecatoria Oltenita
  192. Ţenescu Mărioara, judecator, Judecatoria Oltenita
  193. Costea Anca, judecator, Tribunalul Iași
  194. Calin Mihalas, judecator, Judecatoria Arad
  195. Ramona Mihalas, judecator, Tribunalul Arad
  196. Cuzic Maricica- Daniela, judecator, Judecătoria Iaşi
  197. Hurjui Oana Cristina, judecator, Judecătoria Iaşi
  198. Valentina Trifanescu, judecator, Curtea de Apel Craiova
  199. Marcela Antofie, judecator, Judecatoria Buftea
  200. Livia Mercan, judecator, Judecatoria Pitesti, detasat DAG
  201. Vasile Coman, judecator, Judecatoria Pucioasa
  202. Ioana-Luciana Hanganu, judecator, Judecătoria Piatra Neamț
  203. Marilena Mihai, judecator, Judecatoria Bals, delegat Tribunalul Dolj
  204. Daniela Grigorascu, judecator, Tribunalul Dolj
  205. Luminita Barbu, judecator, Curtea de Apel Craiova
  206. Andreea Nicolai, judecator, Judecatoria Pitesti
  207. Rusu Melania Cristina, judecator, Judecatotia Pitesti
  208. Reghina-Ioana Berari, judecător, Tribunalul Bistrita-Năsăud
  209. Cosmin Leanca, judecator, Judecatoria Slobozia
  210. Ioana Violeta Fulea, judecător, Tribunalului Bucureşti
  211. Danut Mitra, judecator, Tribunalul Valcea
  212. Codreanu Maria Roxana, judecator, Judecatoria Saveni
  213. Criste Anca Adriana, judecator, Judecătoria Simleu Silvaniei
  214. Vasile Eugenia Stefania, judecator, Judecatoria Motru
  215. Stanciulescu Bogdan, judecator, Judecatoria Medgidia
  216. Mirauta Daniel, judecator, Tribunalul Iasi
  217. Radu Adrian, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Topoloveni
  218. Cristea Laura, judecator, Judecatoria Sectorului 3 Bucuresti
  219. Ungur Danut Cornel, judecator, Tribunalul Arad
  220. Mihaela Grozescu, judecator, Curtea de Apel Bucuresti
  221. Traistaru Alexandra, judecator, Judecatoria Bolintin Vale
  222. Adam Constantina Veronica, judecator, Tribunalul Bucureşti
  223. Câțu Lilişor, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brasov
  224. Câțu Codruța Romana Maria, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brasov
  225. Grama Maria Magdalena, judecator, Judecătoria Tg.-Mureș
  226. Sirghi Diana –Elena, judecator, Tribunalul Vaslui
  227. Gavrilă Ancuţa Florina, judecator, Judecatoria Beiuş
  228. Miclo Ioana Florentina, judecător, Judecatoria Beiuş
  229. Marta Cristina Dana, judecător, Judecatoria Beiuş
  230. Merce Anamaria, judecator, Judecatoria Beiuş
  231. Casandrescu Gheorghe, judecator, Tribunalul Dâmboviţa
  232. Roxana Sultana, judecator, Tribunalul Dâmboviţa
  233. Manuel Remi Sultana, judecator, Judecatoria Racari
  234. Cotolan Maria, judecator, Tribunalul Caraş-Severin
  235. Aldea Corina Titiana, judecator, Tribunalul Caraş-Severin
  236. Vasilovici Stiuj Viviana, judecator, Tribunalul Caraş-Severin
  237. Deteşan Daniela, judecator, Tribunalul Caraş-Severin
  238. Vegeş Ana Teodora, judecator, Tribunalul Caraş-Severin
  239. Roiescu Claudia, judecator, Tribunalul Caraş-Severin
  240. Bârsescu Robert, judecator, Tribunalul Caraş-Severin
  241. Beg Simona, judecator, Tribunalul Caraş-Severin
  242. Mihaela Diaconescu, judecator, Tribunalul Dâmboviţa
  243. Andra Georgeta Benchea, judecator, Judecatoria Sebes
  244. ​Corina Ioana Mureșan, judecator, de la Curtea de Apel Tîrgu Mureș
  245. Flavius Mureșan, de la Tribunalul Specializat Mureș
  246. Ifrim Daniela Valentina, judecator, Judecătoria Roşiorii de Vede
  247. Maximilian Dogaru Cornelia Luminiţa, judecator, Judecătoria Roşiorii de Vede
  248. Lincă Florin Dănuţ, judecator, Judecătoria Roşiorii de Vede
  249. Dinu Nicoleta Felicia, judecator, Judecătoria Roşiorii de Vede
  250. Bara Ana Melinda, judecator, Judecătoria Roşiorii de Vede
  251. Siclitaru Diana Gica, judecator, Judecătoria Roşiorii de Vede
  252. Ciorsac Silviu Alexandru, judecator, Judecătoria Roşiorii de Vede
  253. Violeta Elena Georgescu Ashemimry, judecator, Judecatoria Ploiesti
  254. Cazacu Anca, judecator, Tribunalul Suceava
  255. Ana-Maria Manole, judecator, Judecatoria Sectorului 3, Bucuresti
  256. Cristina Bugnar, judecator, Judecatoria Bolintin Vale
  257. Alexandra Buruleanu, judecator, Judecatoria Bolintin Vale
  258. Lucica Lupascu, judecator, Judecatoria Bolintin Vale
  259. Raluca Elena Cozan, judecător, Tribunalul Bucureşti
  260. Catalina Dan, judecator, Judecatoria Pitesti
  261. Simon Oana Raluca, judecator, Judecătoria Sectorului 4 București
  262. Ionescu Liana Marcela, judecator, Tribunalul Bihor
  263. Pop Patricia Sorana Florina, judecator, Tribunalul Bihor
  264. Rodica Andrieș, judecator, Judecătoria Bicaz
  265. Burle Mircea, judecator, Judecatoria Oradea
  266. Chiriac Sorin, judecator, Judecatoria Oradea
  267. Crăciun Crenguța, judecator, Judecatoria Oradea
  268. Froicu Diana, judecator, Judecatoria Oradea
  269. Gruescu Maria, judecator, Judecatoria Oradea
  270. Gavra Corina Marilena, judecator, Judecatoria Oradea
  271. Gligor Laura, judecator, Judecatoria Oradea
  272. Hulea Radu, judecator, Judecatoria Oradea
  273. Hambaraș Ciprian, judecator, Judecatoria Oradea
  274. Ivanovics Eniko, judecator, Judecatoria Oradea
  275. Kegyes Monika, judecator, Judecatoria Oradea
  276. Miron Carmen Gabriela, judecator, Judecatoria Oradea
  277. Pașcu Maria Elena, judecator, Judecatoria Oradea
  278. Popa Florin Viorel, judecator, Judecatoria Oradea
  279. Racolța Marian, judecator, Judecatoria Oradea
  280. Secară Mariana, judecator, Judecatoria Oradea
  281. Stamatiu Oreste, judecator, Judecatoria Oradea
  282. Udroiu Lucian Delia, judecator, Judecatoria Oradea
  283. Timiș Ioan, judecator, Judecatoria Oradea
  284. Teaha Marcela Daniela, judecator, Judecatoria Oradea
  285. Ursu Laura Cornelia, judecator, Judecatoria Oradea
  286. Camelia Badescu, judecator, Tribunalul Gorj
  287. Simina Staicu, judecator, Tribunalul Gorj
  288. Simona Tataroiu, judecator, Tribunalul Gorj
  289. Carmen Budan, judecator, Tribunalul Gorj
  290. Amalia Belu, judecator, Tribunalul Gorj
  291. Luminita Berculescu, judecator, Tribunalul Gorj
  292. Luminita Radoi, judecator, Tribunalul Gorj
  293. Otilia Popescu, judecator, Tribunalul Gorj
  294. Dana Erdei, judecator, Tribunalul Bihor
  295. Darie Catalina, judecator, Judecatoria Vaslui

 

  1. Cailean Danut Ioan, judecator, Judecatoria Vaslui
  2. Olimpia Cunice, judecator, Judecatoria Orsova
  3. Onut Cojan, judecator, Tribunalul Vaslui
  4. Rares Ciausu, procurer, DIICOT ST Cluj
  5. Airinei Vasile, procurer, DIICOT
  6. Cristian Tomoiu, procurer, Parchetul de pe langa Tribunalul Hunedoara
  7. BORDIANU DRAGOS, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi
  8. MITRICA LUCIAN MIHAI, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi
  9. MINTARI MIHAELA, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi
  10. PATRAS ALEXANDRA MARIA, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi
  11. PLESCA ANISOARA, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi
  12. BUTNARU ANDREEA, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi
  13. COCA ALIN DANIEL, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi
  14. COJOCARU OANA IRINA, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi
  15. ROTARU DANA ALEXANDR, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi
  16. APALAGHIA CLAUDIA MONICA, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi
  17. MANDACHE NARCIS IONUT, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi
  18. MANTU MIHAELA, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi
  19. JAŞCANU ELENA CĂTĂLINA, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi
  20. PAMFIL MIHAELA LAURA, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi
  21. BARNA ALINAI, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi
  22. STRATE DANIEL, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi
  23. TOCU RADU CATALIN, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi
  24. ROMAN ALEXANDRU, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi
  25. FILIP CRISTINA RAMONA, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi

1229 SICA AGLAIA IRINA, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi

  1. CIURCĂ ROZNOVĂŢ ROXANA, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi
  2. IFTODI ALEXANDRU IULIAN, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi
  3. ALBU NADIA ADRIANA, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi
  4. PAVEL VLAD, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi
  5. PAVEL ALEXANDRU procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi
  6. POPA MIHAI CATALIN, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi
  7. TAPLIUC CRISTINA, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi
  8. NEAGU SILVIU, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi
  9. Slavulete Anda Ramona, judecator, Judecătoria Strehaia
  10. Dari Bogdan Alexandru, judecator, Judecătoria Sectorului 1 Bucuresti
  11. Anca Ionela Zamfiroi, judecator, Tribunalul Vaslui
  12. Gabriela Vintanu, judecator, Curtea de Apel Bucuresti
  13. Laura Paraschiv, judecător, Judecătoria Dej
  14. Oana Niculescu, judecător, Judecătoria Caransebeș
  15. Croitoru Corina Ionela, judecator, Tribunalul Galati
  16. Dediu Geanina Elena, judecator, Tribunalul Galati
  17. Mircea Pîrvu, judecator, Judecătoria Băilești
  18. Diana Maria Sima, judecator, Tribunalul Alba
  19. Boja Mihaela Anca, procuror, Parchetul de pe langa Tribunalul Teleorman
  20. Popa Luminita, procuror, Parchetul de pe langa Tribunalul Teleorman
  21. Radoi Daniela, procuror, Parchetul de pe langa Tribunalul Teleorman
  22. Mihaela Roibu, judecator, Tribunalul Timis
  23. Mihai Marin, judecator, Judecătoria Craiova
  24. Todea Rosina-Valentina, judecator, Judecatoria Cluj-Napoca
  25. Daradics Oana-Maria, judecator, Judecatoria Cluj-Napoca
  26. Ceucă Sofia Otilia, judecator, Judecatoria Huedin
  27. Marius Liviu Pop, judecător, Tribunalul Militar Cluj
  28. Dan Condrea, judecător, Tribunalul Militar Iaşi
  29. Constantin Meuţă, judecător, Tribunalul Militar Timişoara
  30. Cătălin Mihai Chiriţă, judecător, Tribunalul Militar Iaşi
  31. Cristurean Ciprian Gabriel, judecator, Judecatoria Cluj-Napoca
  32. Tescu Iuliana, judecator, Judecatoria Pascani
  33. Alecxandru Petronel Iulian, judecator, Tribunalul Călăraşi
  34. Alexandru Ileana, judecator, Tribunalul Călăraşi
  35. Stoian Sevastiţa, judecator, Tribunalul Călăraşi
  36. Ghiţă Cristiana, judecator, Tribunalul Călăraşi
  37. Hodel Aurica, judecator, Tribunalul Călăraşi
  38. Stoian Gheorghe judecator, Tribunalul Călăraşi
  39. Traian Enache, juddecator, Tribunalul Călăraşi
  40. Popa Mircea, judecator, Tribunalul Călăraşi
  41. Iordache Cornelia, judecator, Tribunalul Călăraşi
  42. Costache Nicolae Constantin, judecator, Tribunalul Călăraşi
  43. Iliescu Carmen, judecator, Tribunalul Bucuresti
  44. Scumpieriu Alina, judecator, Tribunalul Dolj
  45. Ivănuș Monica, judecator, Tribunalul Dolj
  46. Eduard Smîntînă, judecator, Tribunalul Timiş
  47. Cristian Pup judecator, Curtea de Apel Timisoara
  48. Luca Ramona, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Iaşi
  49. Pleşa Diana Elisabeth, judecator, Judecătoria Alba Iulia
  50. Sîrbu Ana Daniela, judecator, Judecătoria Alba Iulia
  51. Iana Ovidiu, judecator, Tribunalul Buzau
  52. Cimpeanu Iuliana, judecator, Tribunalul Buzau
  53. Iana Nicoleta Cecilia, procurer, Parchetul de pe langa Judecatoria Buzau
  54. Monica Nicoară, judecător, Judecătoria Gherla
  55. Horia Ovidiu Tocan, judecător, Judecătoria Gherla
  56. Roxana Cristina Barailă, judecator, Tribunalul Specializat Argeş
  57. Simona Oltean, judecator, Tribunalul Olt
  58. Bolbos Ibolya Szende, judecator la Tribunalul Bistrita – Nasaud
  59. Raul Adrian Bărăşneanu, judecător, Tribunalul Militar Timişoara
  60. Emil Lukacs, judecator, Tribunalul Militar Cluj
  61. George-Marcel Spătariu, judecator, Tribunalul Militar Cluj
  62. Simiona Verginia Avram, judecător, Tribunalul Militar Cluj
  63. Vasile Prata, procurer, DIICOT – Structura Centrala
  64. Alina Mihaela Palancanu, judecator, Tribunalul Neamț
  65. Stegaru Anca Elena, judecator, Tribunalul Gorj
  66. Lupulescu Petrişor Constantin, judecator, Tribunalul Gorj
  67. Ulmet Stelian, judecator, Tribunalul Gorj
  68. Tomescu Lucia, judecator, Tribunalul Gorj
  69. Eftenoiu Gheorghiţa, judecator, Tribunalul Gorj
  70. Tufan Ramona Bianca, judecator, Tribunalul Gorj
  71. Surdoiu Daniel, judecator, Tribunalul Gorj
  72. Surdoiu Mihaela judecator, Tribunalul Gorj
  73. Semenescu Octavian Cosmin, judecator, Tribunalul Gorj
  74. Moţa Tinela, judecator, Tribunalul Gorj
  75. Stănulescu Ion, judecator, Tribunalul Gorj
  76. Săvulescu Doina Florentina, judecator, Tribunalul Gorj
  77. Nanu Ionela Luisa, judecator, Tribunalul Gorj
  78. Păcuraru Mihaela, judecator, Tribunalul Gorj
  79. Dogaru Geanina, judecator, Tribunalul Gorj
  80. Ionescu Remus, judecator, Tribunalul Gorj
  81. Vatavu Maria judecator, Tribunalul Gorj
  82. Cârstescu Damian, judecator, Tribunalul Gorj
  83. Dogaru Mihai, judecător, Judecătoria Tg.Jiu
  84. Păsărin Dumitru, judecator, Tribunalul Gorj
  85. Dasca Adrian Nicolae, procurer, Parchetul de pe langa Judecatoria Pascani
  86. Trache Nicolae Petre,, judecator, Tribunalul Prahova
  87. Bejan Claudia, judecator, Judecatoria Iasi
  88. Curca Lorena, judecator, Judecatoria Iasi
  89. Chitic Ionela, judecator, Judecatoria Iasi
  90. Pop Mihai-Bogdan, judecător, Tribunalul Maramureș
  91. Botnaru Irina, judecator, Tribunalul Prahova
  92. Simion Mirela Claudia, judecator, Tribunalul Gorj
  93. Gabriela Ursu, judecator, Judecatoria Deva
  94. Shannak Teodora Andreea, judecator, Judecatoria Iasi
  95. Alina Mateescu, judecator, Tribunalul Argeş
  96. Diana Gabriela Năstase, judecator, Tribunalul Argeş
  97. Ruxandra Vişinoiu, judecator, Tribunalul Argeş
  98. Daniel Dumitru Argeşanu, judecator, Tribunalul Argeş
  99. Banyai Eniko, judector, Tribunalul Harghita
  100. Szikszai Eniko, judecator, Tribunalul Harghita
  101. Mitrea Ibolya, judecator, Tribunalul Harghita
  102. Vlad Neagoe, judecator, Tribunalul Harghita
  103. Cristian Mihai Cojocaru, judecator, Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti
  104. Monica Mirabela Stoica, judecator, Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti
  105. Mariana Popescu, judecator, Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti
  106. Moța Emil, procuror, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova
  107. Corina Unguraș, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Oradea
  108. Popescu Elena, judecator, Judecatoria Tg.Jiu
  109. Bucică Anişoara, judecator, Judecatoria Tg.Jiu
  110. Stoian Alexandra judecator, Judecatoria Tg.Jiu
  111. Retezanu Alina, judecator, Judecatoria Tg.Jiu
  112. Tabacu Angela Elena, judecator, Judecatoria Tg.Jiu
  113. Tudorescu Mihaela, judecator, Judecatoria Tg.Jiu
  114. Catrinoiu Paraschiva, judecator, Judecatoria Tg.Jiu
  115. Ivănişi Dorina, judecator, Judecatoria Tg.Jiu
  116. Popescu Janeta, judecator, Judecatoria Tg.Jiu
  117. Duţescu Pantelimon, judecator, Judecatoria Tg.Jiu
  118. Mărgulescu Claudiu, judecator, Judecatoria Tg.Jiu
  119. Niţu Nicoleta, judecator, Judecatoria Tg.Jiu
  120. Militaru Laurenţiu, judecator, Judecatoria Tg.Jiu
  121. Stegăroiu Gabriela, judecator, Judecatoria Tg.Jiu
  122. Oproiu Lavinia, judecator, Judecatoria Tg.Jiu
  123. Stoian Emilia, judecator, Judecatoria Tg.Jiu
  124. Popescu Bejat Lucian judecator, Judecatoria Tg.Jiu
  125. Pătrulescu Sorin, judecator, Judecatoria Tg.Jiu
  126. Preda Raluca judecator, Judecatoria Tg.Jiu
  127. Fărcăşanu Cristina, judecator, Tribunalul Gorj
  128. Rotea Nicolae, judecator, Judecatoria Balş
  129. Bălan Aurora Loredana, judecator, Judecatoria Balş
  130. Păun Liviu Daniel, judecator, Judecatoria Balş
  131. Ignat Cristian, judecator, Judecatoria Balş
  132. Leonte Daniela, judecator, Judecatoria Balş
  133. Harega Cornelia, judecator, Judecatoria Balş
  134. Magdalena Nicolae-Catalin, judecator, Tribunalul Bucuresti
  135. Miheţ Daria Isabela, judecator, Tribunalul Bucuresti
  136. Gargale Anastasia, judecator, Tribunalul Bucuresti
  137. Stegaru Mitu, judecator, Tribunalul Bucuresti
  138. Vasilateanu Florentina, judecator, Tribunalul Bucuresti
  139. Zgondea Gheorghe Tudorel, judecator, Tribunalul Bucuresti
  140. Aurel Dumbravă, judecător, Curtea Militară de Apel București
  141. Gabriel Gunescu, judecator, Tribunalul Militar București
  142. Gabriel Tănăsescu, judecator, Tribunalul Militar București
  143. Mihai Hondor, judecator, Tribunalul Militar București
  144. Dăianu Ion, judecator, Judecatoria Novaci
  145. Dafinescu Elena, judecator, Judecatoria Novaci
  146. Anastasiu Ileana, judecator, Judecatoria Novaci
  147. Dan Luminita, judecator, Tribunalul Constanţa
  148. Trifanov Camelia, judecator, Tribunalul Constanţa
  149. Ulici Loredana Gabriela, judecator, Judecătoria Sighetu Marmaţiei
  150. Borta Iacob Livia Nicoleta, judecator, Judecătoria Sighetu Marmaţiei
  151. Ardelean Liana Mihaela, judecator, Judecătoria Sighetu Marmaţiei
  152. Riza Florentin, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj
  153. Șortan Delia Mihaela, judecator, Judecătoria Deva
  154. Bogdan Ana Elena, judecator, Tribunalul Sibiu
  155. Daniela Manole, judecator, Tribunalul Vaslui
  156. Ailioaie Andreea-Alexandra, procuror, Parchetului de pe langa Tribunalul Braila
  157. Mihai Adrian, procuror, Parchetul de pe langa Tribunalul Braila
  158. Denisa Menchiu, judecator, Judecătoria Alba Iulia
  159. Marius Menchiu, judecator, Tribunalul Alba
  160. Iulian Panait, judecator, Tribunalul Bucuresti
  161. Voicu Sandina, judecator, Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti
  162. Adriana Soponar, judecator, Judecătoria Satu Mare
  163. Laurentiu Modoran, judecator, Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti
  164. Babii Vasile, judecator, Tribunalul Vaslui
  165. Cosmin Adomnitei, judecator, Judecatoria Carei
  166. Cocor Magdalena, judecator, Tribunalul Arad
  167. Nazarie Mihaela, judecator, Tribunalul Buzău
  168. Bosoc Samir, judecator, Judecătoria Saveni
  169. Pruteanu Lică, judecator, Tribunalul Botosani
  170. Teodoru Carmen, judecator, Tribunalul Botosani
  171. Hrusca Irina, judecator, Tribunalul Botosani
  172. Petrovici Ioana, judecator, Tribunalul Botosani 
  173. Condurache Mihai, judecator, Tribunalul Botosani
  174. Merfu-Aron Daniela, judecator, Judecătoria Zalău
  175. Badea Cristina, judecator, Judecătoria Zalău
  176. Marian Dorina, judecator, Judecătoria Zalău
  177. Lar Daniela, judecator, Judecătoria Zalău
  178. Chiş Adrian Dan, judecator, Judecătoria Zalău
  179. Cotîrlă Mihaela Mirela, judecator, Judecătoria Zalău
  180. More Gabriela, judecator, Judecătoria Zalău
  181. Săvescu Gabriela, judecător, Judecătoria Zalău
  182. Isacu Veronica, judecător, Judecătoria Zalău
  183. Varvara Corina, judecător, Judecătoria Iasi

 

  1. Denisa Colibaba, judecător, Judecătoria Iasi

 

  1. Cristian Crainiceanu, judecător, Judecătoria Iasi

 

  1. Lungu Cristina, judecător, Tribunalul Valcea

 

  1. Rodica Micu, judecător, Curtea de Apel Tg Mures

 

  1. Adela Vintila, judecător, Curtea de Apel Tg Mures

 

  1. Cristina Beatrix Bogdan, judecător, Curtea de Apel Tg Mures

 

  1. Mona Baciu, judecător, Curtea de Apel Tg Mures

 

  1. Tanko Attila, judecător, Curtea de Apel Tg Mures

 

  1. Androne Carmen,  judecător, Judecătoria Buzău

 

  1. Filip Luminiţa Maria,  judecător, Judecătoria Aiud
  2. Burlacu Georgică, judecător, Tribunalul Botoșani
  3. Ţînţu Sonia Ionela, judecător, Tribunalul Argeş
  4. Apostu Adina, judecător, Judecătoria Paşcani

 

  1. Bilan Paul, judecător, Judecătoria Iasi

 

  1. Cristina Roncioiu, judecător, Judecatoria Deva

 

  1. Lungu Tranole Olguţa, judecător, Curtea de Apel Bacău

 

  1. Arosculesei Maria, judecător, Tribunalul Botosani

 

  1. Tautu Geanina, judecător, Tribunalul Botosani

 

  1. Dascalu Crina, judecător, Judecătoria Iaşi

 

  1. Dimitriu Denis, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Medias

 

  1. Salontai Gabriel, procuror, Parchetul de pe langa Judecatoria Medias

 

  1. Oltean Gabriel, judecator, Judecatoria Medias

 

  1. Vlase Gheorghe, judecator, Judecatoria Hunedoara

 

  1. Ionas Petru, judecator, Judecatoria Hunedoara

 

  1. Viorica Mitrica, judecator, Judecatoria Aiud

 

  1. Adriana Elena Filimon, judecator, Judecatoria Aiud

 

  1. Mihai Roman, judecator, Judecatoria Aiud

 

  1. Marcu Liviu, judecator, Tribunalul Hunedoara

 

  1. Cristina Buzdugeanu, judecator, Tribunalul Hunedoara

 

  1. Corega Adrian, judecator, Tribunalul Hunedoara

 

  1. Creţu Andrea, judecator, Tribunalul Hunedoara

 

  1. Draia Violina Călăraşu Cristina, judecator, Tribunalul Hunedoara

 

  1. Drăgan Ioan, judecator, Tribunalul Hunedoara
  2. Negrea Drucan Gheorghe, judecator, Tribunalul Hunedoara

 

  1. Dragoi Corina, judecator, Judecătoria Craiova

 

  1. Bivolaru Simona, judecator, Judecătoria Craiova

 

  1. Măriuță  Claudia, judecator, Judecătoria Craiova

 

  1. Dinu Gigi, judecator, Judecătoria Craiova

 

  1. Putere Leontina, judecator, Judecătoria Craiova

 

  1. Marin Cosmin, judecator, Judecătoria Craiova

 

  1. Crînguşi Dan, judecator, Judecătoria Craiova

 

  1. Caramaliu Camelia, judecator, Judecătoria Craiova

 

  1. Secure Alina, judecator, Judecătoria Craiova

 

  1. Mihai Marin, judecator, Judecătoria Craiova

 

  1. Lilea Valentin, judecator, Judecătoria Craiova

 

  1. Palaghia Marius Catalin, judecator, Judecătoria Pascani

 

  1. Casuneanu Constantin, judecator, Judecătoria Pascani

 

  1. Stavarache Andreia Irina, judecator, Judecătoria Pascani

 

  1. Chisca Iulian, judecator, Judecătoria Pascani

 

  1. Dragan Mihai, judecator, Judecatoria Gaesti

 

  1. Alexandru Nicolae Ceslea, Tribunalul București

 

  1. Grapini Florina Flavia, judecător, Tribunalul Suceava

 

  1. Grapini Carmen Maria, judecător, Curtea de Apel Suceava

 

  1. Pop Anca Adriana, judecător, Curtea de Apel Cluj

 

  1. Cont Carmen Maria, judecător, Curtea de Apel Cluj

 

  1. Ioana Gaga, judecător, Judecătoria Cluj Napoca

 

  1. Ioana Păsculeț, judecător, Judecătoria Cluj Napoca

 

  1. Tamazlacaru Crina, judecător, Judecătoria Gurahonț

 

  1. Sorin Corneliu Petrean, judecător, Tribunalul Militar București

 

  1. Sîrghe Anca Alexandra, judecător, Judecătoria Constanța

 

  1. Murariu Aura Florentina, judecător, Tribunalul Suceava

 

  1. Adela Dragoș, judecător, Tribunalul Satu Mare

 

  1. Lucia Dobrin, judecător, Tribunalul Timis

 

  1. Andrea Annamaria Chis, judecător, Curtea de Apel Cluj
  1. Raileanu Toma Catalin, judecător, Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti

 

  1. Mihaita Florin, judecător, Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti

 

  1. Popa Iuliu, judecător, Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti

 

  1. Popescu Lucian Dumitru, judecător, Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti

 

  1. Bradu Andreea, judecător, Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti

 

  1. Creteanu Ana-Maria, judecător, Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti

 

  1. Nicoleta Bădiță, judecător, Tribunalul Gorj

 

  1. Cruceru Liliana Maria, judecător, Tribunalul Gorj

 

  1. Ponea Adina, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Viziru Gabriel, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Chimoiu Laura, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Albu Adela Iliana, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Bădulescu Ștefana, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Balaci Liana, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Bălteanu Emilia, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Barbu Lavinia, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Barbu Luminiţa Larisa, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Berceanu Manuela, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Bunea Lucian, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Bunoiu Carmen Tamara, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Cadea Stelian Aurelian, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Carmen Ilie, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Carneluti Gabriela, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Cercel Anamaria, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Chionea Daniela, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Ciobanu George, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Ciolofan Alina, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Ciurezu Gherghe Mirela Carmen, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Cojocaru Florenţa, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Comănescu Gabriel, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Cotora Mihaela, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Covei Marin, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Drăguţ Nela, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Dumitru Andreea Mona, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Enăşoiu Irina, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Epure Ligia, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Fănuţă Maria Magdalena, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Gherghina Claudiu Angelo, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Gherghină Lotus Manuela, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Ghiţă Oana Catalina, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Gorgăneanu Cornelia Nicoleta, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Grigorie Ionel, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Ionescu Gabriela, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Iriza Constantin, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Lăutaru Aurora Claudia, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Lungu Marian, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Lungu Sanda Elena, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Lupea Doina, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Marica Alexandrina, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Marinaş Sorina Iolanda, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Mateucă Radu, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Meleacă Mirtha, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Mitroi Valerica, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Mihai Zamfir Lucian Cătălin, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Mitrache Andrei Cosmin, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Mitrache Roxana, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Mitranca Mihaela, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Moţ Sofia-Mariana, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Moţătăianu Ioana, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Moțîrlichie Costinel, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Mudava Ionuţ, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Mudava Mariana, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Ochea Nela, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Panduru Marian, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Pascu Mariana, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Pascu Sorin, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Paun Paula, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Petria Mitran Sorina Lucia, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Plugărescu Marius, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Popa Cristian, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Popescu Carmen, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Popescu Constantin, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Preda – Popescu Manuela, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Radulescu Angela, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Rădulescu Tatiana, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Răescu Mariana Alina, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Raicea Cristina, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Samil Aurora, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Stîngă Emilia Denisa, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Şelea Mircea Mugurel, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Spânu Dan, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Spiridon Ana Maria, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Stan Elena, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Ţăpurin Tania, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Ţârlea Mirela-Cristina, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Tomescu Carmen Marioara, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Trifănescu Valentina, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Vişan Ilie Silviu, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Vîlculescu Ionela, judecător, Curtea de Apel Craiova

 

  1. Nicoleta Florea, judecător, Judecatoria Mizil
  2. Camellia Pirvu, Judecatoria Pitesti
  3. Anca Radulescu, Judecatoria Pitesti
  4. Gabriela Apostol, Judecatoria Pitesti
  5. George Vioreanu, Judecatoria Pitesti
  6. Ancuta Zvoristeanu, Judecatoria Pitesti
  7. Alis Gradinariu, Judecatoria Pitesti
  8. Florina Mitrofan, Judecatoria Pitesti
  9. Ana Ruta, Judecatoria Pitesti
  10. Alina Corbescu, Judecatoria Pitesti
  11. Gabriela Iordache, Judecatoria Pitesti
  12. Andreea Ciurea, Judecatoria Pitesti
  13. Cornelia Ene, Judecatoria Pitesti
  14. Elena Barbulescu, Judecatoria Pitesti
  15. Livia Popescu, Judecatoria Pitesti
  16. Luiza Mogosanu, Judecatoria Pitesti
  17. Mirela Niculescu, Judecatoria Pitesti
  18. Olteanu Elena Cornelia, Judecatoria Costesti
  19. Bogdan Dumitru, Judecatoria Costesti
  20. Diana Dumitru, Judecatoria Costesti
  21. Robert Filionescu, Judecatoria Costesti
  22. Oana Sersea, Judecatoria Costesti
  23. Cristina Grigore, Judecatoria Costesti 
  24. Lucia Zaharia, judecător, Curtea de Apel București
  25. Dumitru Raluca Cristina, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Topoloveni
  26. Radu Adrian, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Topoloveni
  27. Daniela Aionesei, judecător, Tribunalul Botosani
  28. Cristina Aniculaesei, judecător, Tribunalul Botosani
  29. Mihaela Racnea, judecător, Tribunalul Botoșani
  30. Mircea Stan, judecător, Judecătoria Pitesti
  31. Murgoi Anda, procuror, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia
  32. Paraschiv Diana Nicoleta, judecător, Judecătoria Ploiești
  33. Zăpodeanu Laurenţiu, procuror, Parchetul de pe langa Tribunalul Vaslui
  34. Deciu Liliana, procuror, Parchetul de pe langa Tribunalul Vaslui
  35. Tătaru Cristian, procuror, Parchetul de pe langa Tribunalul Vaslui
  36. Burcea Andreea-Laura, judecător, Judecătoria Buftea
  37. Roxana Axinte, judecător, Judecătoria Buftea
  38. Dimofte Tatiana, judecător, Judecătoria Buftea
  39. Roman Lavinia, judecător, Judecătoria Buftea
  40. Martin Andreia, judecător, Judecătoria Buftea
  41. Bălan Cristian, judecător, Judecătoria Buftea
  42. Ghihaniş Alina, judecător, Judecătoria Buftea
  43. Morcov Cristiana, judecător, Judecătoria Buftea
  44. Radu Vlad Alexandru, judecător, Tribunalul Ilfov

Mariana Adam, Judecătoria Rupea

[1]           A se vedea Opinia nr. 2/2001 a CCJE, par. 11, http://www.coe.int/t/dghl/cooperation/ccje/textes/Avis_fr.asp [consultată ultima dată la 20.08.2016].