Premiile Revistei Forumul Judecatorilor – Editia 2011

Joi, 8 decembrie 2011, in cadrul Conferintei „Instanţele naţionale şi jurisprudenţa CEDO în materia contravenţiilor. Prezumţia de nevinovăţie vs. prezumţia de legalitate” au fost acordate Premiile Revistei Forumul Judecatorilor.

Au fost recompensati trei autori tineri, cu o activitate publicistica insemnata in ultima perioada, Revista Forumul Judecatorilor sprijinind si incurajand activitatea de acest tip desfasurata de magistratii romani:

PREMIUL „YOLANDA EMINESCU”: doamna judecător DELIA-NARCISA THEOHARI – Tribunalul Bucureşti pentru remarcabila activitate publicistică în perioada 2009-2011.

PREMIUL „ANDREI RĂDULESCU”: doamna judecător SANDA ELENA LUNGU – Curtea de Apel Craiova pentru remarcabila activitate publicistică în perioada 2009-2011 şi pentru deosebita implicare în promovarea medierii.

PREMIUL „ILIE STOENESCU”: domnul judecător DAN MANEA – Tribunalul Bucureşti pentru remarcabila activitate publicistică în perioada 2009-2011.

Dragos Calin, judecator, Curtea de Apel Bucuresti, Director al Revistei Forumul Judecatorilor: “Cu aceasta ocazie, tin sa le multumesc in mod deosebit colegilor mei din redactia Revistei Forumul Judecatorilor. Impreuna realizam o munca extraordinara, un efort care poate contribui, in egala masura, atat la ameliorarea imaginii publice a unui corp profesional pe nedrept atacat de factorii politici, cat si la dezvoltarea cercetarii stiintifice in mediul nostru”.

Premiile Revistei Forumul Judecatorilor vor fi acordate anual, avand ca scop recunoasterea activitatii publice, in mediul profesional sau stiintific, a tuturor celor care contribuie la dezvoltarea doctrinei si la reformarea sistemului judiciar prin initiative deosebite si implicare constanta.

Cei interesati se pot bucura de rezultatele unei activitati neintrerupte de trei ani, la care au contribuit cu altruism toti membrii redactiei, accesand pagina de lectura online a revistei. Ultimul numar este disponibil numai in forma tiparita.

Lectura placuta!

Redacţia RFJ

Related posts:

  1. Conferinţa “Normarea muncii în instanţe. Necesitate, reglementare, consecinţe”
  2. Lansare Revista Forumul Judecătorilor
  3. Conferinţa ”Libertatea de exprimare a magistraţilor. Limite şi vulnerabilităţi”. Scurtă relatare
  4. Conferinţa „Instanţele naţionale şi jurisprudenţa CEDO în materia contravenţiilor. Prezumţia de nevinovăţie vs. prezumţia de legalitate”, 08.12.2011
  5. Conferinţa „Libertatea de exprimare a magistraţilor. Limite şi vulnerabilităţi”

Lasă un comentariu


4 − = three